Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

logo-cougar-dating

Cougar-dating 2024:
Eldre damer søker yngre men

Gjennom cougar-dating møter eldre damer yngre menn som gjerne vil lære litt ekstra. Det hele er naturligvis av en litt erotisk karakter, men det finnes også et og annet par som blir værende lenger sammen. Trenden med at «eldre damer søker yngre menn» stammer fra USA, men er nå også kommet hit til lands.

Det var derfor mulig for oss å finne et par fine og passende nettsteder for cougar-dating som retter seg akkurat mot denne målgruppen.

Datingtips - Cougar Dating:

Tips rundt temaet «cougar-dating»:
 • Hvem er deltakerne?
 • Hva bør man være oppmerksom på ved cougar-dating?
 • Hvor kan en moden kvinne finne en yngre mann?
Tips til menn:
Vi får stadig tilbakemeldinger fra irriterte kvinner som beklager seg over mennenes billige flørtenivå.  
Den som ønsker å skåre, bør være morsom og ikke påtrengende!
Cougar Dating:

Moden kvinne søker yngre mann

NewHoney Cougar

Mer spenning. Mindre ordinært.

Link: www.newhoney.no

Rangering: 5

Når du er ute etter et eventyr hvor det også kan gå «hett» for seg, da er New Honey det riktige stedet. Over 150 000 nordmenn har oppdaget NewHoney og det blir stadig flere. I følge vår test finner stadig flere yngre menn med en gjennomsnittsalder på 30 år veien til NH. NewHoney er derfor spesielt godt egnet for elegante og modne kvinner som, etter å ha registrert seg, ønsker å motta kontaktprofiler fra «veltrente menn». Det beste kommer sist: Søk og kontakt er gratis for både kvinner og cougars på NH!

Modne kvinner kan lese og skrive e-post helt gratis så lenge de tar kontakt med menn. Tar de kontakt med par eller andre kvinner må de betale for tjenesten.

Priser:
 • 12 måneder = 499 kr./måned
 • 6 måneder = 649 kr./måned
 • 3 måneder = 799 kr./måned

Kort test av NewHoney Cougar

C-Date Cougar

Favorittsiden min for casual dating

Link: www.c-date.no

Rangering: 5

Siden 2008 har C-date vært et møtested for alle som er ute etter uforpliktende og diskret sex. Nettstedet opplevde en enorm pågang i løpet av de første månedene og har i dag over 320 000 registrerte menn og kvinner i Norge, hvorav 75 000 har Premium-medlemskap. Med tiden har også modne kvinner eller «cougars» oppdaget C-date som en plattform hvor de kan bli kjent med yngre menn. I henhold til C-date er andelen yngre menn under 30 år som er ute etter en eldre kvinne for en såkalt cougar-date på rundt 25 %.

Formidlingen gjennom C-date er heller overflatisk og fokuserer mer på å oppnå en seksuell overensstemmelse. C-date er helt gratis for cougar-damene, med mindre de ønsker å ta kontakt med andre par eller damer. Menn kan se seg om gratis, men ikke lese og skrive.

Priser:
 • 12 måneder = 499 kr./måned
 • 6 måneder = 649 kr./måned
 • 3 måneder = 799 kr./måned

Kort test av C-Date Cougar

Victoria Milan Cougar

Gør livet Levende - Ha en Affære

Link: www.victoriamilan.no

Rangering: 5

Datingnettstedet VictoriaMilan startet opp i 2010 og er basert på en veldig enkel idé: Hvis ekteskapet er ulykkelig eller parforholdet litt kjedelig – ha en affære. Rundt 230 000 norske menn og kvinner har fulgt denne ideen siden oppstarten. Resultatet av testene våre viser forøvrig at det er en økning i antall yngre menn under 30 år som er på utkikk etter et eventyr med eldre damer, dvs. «cougars», på Victoria Milan. Dermed er det også mulig for modne kvinner å møte yngre menn fordi de kan velge hvem de ønsker å ta kontakt med og ikke trenger å gjennomføre tester etter at de har registrert seg.

Modne kvinner kan enkelt søke etter yngre menn på Victoria Milan: Registrer deg gratis, opprett en profil og start søket etter en hemmelig flørt. For å ta kontakt med andre medlemmer må du imidlertid kjøpe et medlemskap.

Priser:
 • 12 måneder = 199 kr./måned
 • 6 måneder = 219 kr./måned
 • 3 måneder = 299 kr./måned
 • 1 måned = 399 kr.

Kort test av Victoria Milan Cougar
» Topp» Hjem

Mer informasjon om  cougar-dating-trenden: Hvordan finner eldre damer yngre menn på Internett?

Temaet «Cougar Dating» kommer igjen fra USA – hvor ellers? Der har temaet versert i tabloidene i flere år fordi modne kvinner som Madonna, Demi Moore eller Jennifer Lopez har benyttet yngre menn som et middel mot aldring for å vise at de fortsatt er aktuelle.

«Cougar» betyr egentlig «Puma», men i denne sammenhengen er cougar-dating et slanguttrykk for en moden kvinne på mellom 35 og 50 år som bevisst jakter på vesentlig yngre menn. Det hele er selvsagt ikke noe nytt, fordi man allerede i gamle dager visste at de «gamle er best».
Med denne Hollywood-trenden dukket det raskt opp anstendige nettsteder for cougar-dating, hvor yngre menn med et ønske om å møte modne kvinner og eldre damer med interesse for yngre menn kunne finne hverandre.  Et tilfeldig møte på supermarkedet rundt hjørnet er heller usannsynlig. Da er det større sjanse for å finne den riktige personen på Internett.
I Norge har temaet cougar-dating, dvs. «moden kvinne søker yngre mann», også begynt å røre på seg. Selv om det fortsatt er mer nisjepreget.

Vi vil gjerne ha hjelp av deg:
Testkategorien vår «eldre kvinner og yngre menn» er fortsatt relativt ung.
Hvis du vet om andre nettsteder du mener kan anbefales, send oss gjerne en beskrivelse av erfaringene dine på følgende e-postadresse:

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Share!
+1
Top