Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

logo-kristen-dating

Kristen dating 2015:
Datingsider for single kristne i Norge

Som singel kristen, føler du kanskje at Gud har valgt ut en bestemt person for deg men du har bare ikke funnet denne personen enda? Vel, denne bestemte personen er der ute et sted og leter etter deg også. Kristen dating sider gjør det mulig for deg å møte likesinnede mennesker med samme kjerneverdier og tro som deg.

Vi har sjekket og testet det kristne datingmarkedet i Norge og presenterer deg for de mest profesjonelle og troverdige dating sider for Kristen i Norge.

Datingtips - Kristen Dating:

Utvid søket!
Siden kristen dating sider ikke har så mange medlemmer som de vanlige nettsidene, er det nok best hvis du ikke begrenser søket ditt for mye til kun å gjelde medlemmer fra ditt hjemsted.
 
Design er ikke så viktig!
Mange av de som driver kristne datingsider er selv på jakt og er da ofte også ingen profesjonelle programmerere. Så ikke bli skuffet over nettsidens utseende; det er innholdet som betyr noe og dette er som regel satt nøye sammen.
Kristen Dating:

De beste kristne datingsider i Norge

be2 Kristen

Treff andre kristne single som søker et seriøst forhold

Link: www.be2.no

Rangering: 0

Av de tilsammen mer enn 330.000 norske medlemmene hos be2.no, er rundt 60% av de single kristne. Siden portalen også, men ikke utelukkende, tilbyr kristen dating, er resultatet avhengig av hva du angir i søket ditt.  Men en ting er sikkert: med støtte fra den vitenskapelige personlighetstesten, kan du raskt finne en kristen date hos be2!

Du kan registrere deg gratis, fylle ut en personlighetstest og motta partnerforslag helt uten kostand. For å kunne kommunisere med andre medlemmer, er det nødvendig med et Premium medlemskap.

Priser:

 • 6 måneder = 375 kr./måned
 • 12 måneder = 350 kr./måned
 • 3 måneder = 650 kr./måned

Les hele testen av be2.no

Kort test av be2 Kristen

Match.no Kristen

Dating for seriøse single

Link: www.match.no

Rangering: 4

Verdens største portal for kontaktannonser, Match.no, retter seg riktignok ikke spesielt mot single kristne, men over 60% av de registrerte norske single her er kristne og leter etter en partner med samme tro som dem.

Som testmedlem kan du uten kostnad teste ut mer, opprette en annonse og søke etter interessante partnere.

Priser: (Full kommunikasjon med andre medlemmer på Match.no )

 • 6 måneder = 189 kr./måned
 • 3 måneder  = 249 kr./måned
 • 1 måned = 379 kr.

Les hele testen av match.no

Kort test av Match.no Kristen

kristenromantikk.no

Finn en å dele livet med

Link: www.kristenromantikk.no

Rangering: 2,5

kristenromantik.no gikk i 2007 av stabelen og retter seg spesielt mot single kristne i alle aldre (men man må være fylt 16 år for å kunne registrere seg). Denne profesjonell oppbygde datingsiden tilbyr med hjelp av chat, diskusjonsforum, blogger og videoer mange muligheter for single til å finne en kristen date.

Registreringen hos Kristenromantik.no er for alle medlemmer gratis. For å ubegrenset kunne kommunisere med hverandre, må man kjøpe et VIP medlemskap.

Priser:

 • 1 mnd abonnement 30 kr.
 •  3 mnd abonnement 70 kr.
 • 6 mnd abonnement 160 kr.
 • 12 mnd abonnement 300 kr.
 • 10 dager 50 kr.

Kort test av kristenromantikk.no

Solidlove.com

Link: www.solidlove.com

Rangering: 2,5

solidlove.com er en moderne kristen dating side i Norge: en vakker, profesjonelt oppbygd og teknisk feilfri portal med over 10.000 registrerte single, som leter etter en kristen date. Solidlove startet i år 2000 under navnet 7e Himlen og er i mellomtiden aktiv i Sverige, Norge og Danmark.

Registreringen hos Solidlove er gratis for alle.

Priser: (fullt medlemskap)

 • 99 NOK i måneden
 • 249 NOK for 3 måneder
 • 399 NOK for 6 måneder.

Som nytt VIP medlem mottar man den første måneden til halv pris.

Kort test av Solidlove.com
» Topp» Hjem

Kommentarer til våre anmeldelser av “Kristen dating – Dating sider for single kristne i Norge”:

De fleste mennesker vil være enige: En av de største utfordringene i livet er å leve i et lykkelig og tilfredsstillende partnerskap. I et forhold er krangler og konflikter ikke til å unngå og gjør også par – i beste fall – sterkere sammen. Men på tross av alle forskjeller er det viktig med en viss likhet som grunnlag for å kunne opprettholde et fast og langt forhold. En av disse likhetene kan være religion, f.eks. kan det å dele kristne verdier og tradisjoner være en avgjørende faktor for mange single kristne som leter etter en partner. Mens andre igjen kanskje heller ønsker at deres date eller partner kun har en kristen bakgrunn. Uansett, det viser seg ofte å være vanskelig møte single kristne i hverdagen og på date. Så ta gjerne en titt på våres utvalg av kristen dating sider i Norge.

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Share!
+1
Top