Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

logo-spesielle-datingsider

Vi har undersøkt:
Spesielle datingportaler i Norge

I denne delen presenterer vi dating nettsteder, som er rettet mot bestemte målgrupper. Her finner du eksempel. dating sites for ekstra høy, enker, funksjonshemmede, utenlandske eller religiøs singler ...
Antall medlemmer er vanligvis mindre her. Fordelen er at en av disse nettstedene fra starten ser mye mer fokusert etter hans liv partner - og at det er for det meste gratis, siden operatørene vanligvis er ekte idealister.

Merk: Norge trenger flere nisje dating sites. Hvis du kjenner noen: Så gi oss beskjed!

Oversikt og navigering av Spesielle datingsider:

Utvid søket!

Siden nisjesider ikke har mange medlemmer, er det nok best hvis du ikke begrenser søket ditt for mye til kun å gjelde medlemmer fra ditt hjemsted.

Design er ikke så viktig!

Mange av de som driver nisjesidene er selv på jakt og da ofte ingen profesjonelle programmerere. Så ikke bli skuffet over nettsidens utseende; det er innholdet som betyr noe og dette er som regel satt nøye sammen.

Spesielle datingsider:

Datingsider for seniorer og single over 50

Singles50

Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Link: www.singles50.no

Rangering: 4,5

Singles50 ønsker å gi alle brukere over 50 år en mulighet til å skaffe seg nye bekjentskaper. Her handler det ikke primært om å skaffe seg nye venner, men om seriøs dating. Det tilbys med andre ord ingen kontaktannonser, men en personlighetstest som danner grunnlaget for kontaktforslagene brukerne mottar.

Dette konseptet fungerer godt i Norge , hvor datingsiden har
rundt 60 000  brukere i dag.

Priser:
 • 12 måneder = 299 kr./måned
 • 6 måneder = 399 kr./måned
 • 3 måneder = 499 kr./måned

Kort test av Singles50

50plusmatch.no

Dating for aktive mennesker over 50

Link: www.50plusmatch.no

Rangering: 3,5

50Plusmatch.no er en datingside som er rettet mot eldre single ... Nettstedet har over 25 000 medlemmer og mange av dem er på utkikk etter mer enn kun vennskap. Når det er sagt, er det også mange som er ute etter å finne kjærlighet.

Det er mulig å snakke med andre medlemmer i sanntid, noe som gjør det lettere å holde kontakten.  Selvfølgelig er det også mulig å sende en privat melding når et medlem ikke er på nett! Things2Share-delen lar deg også møte nye mennesker og delta i diskusjoner!

Priser:
 • Du kan opprette en profil, laste opp et bilde og gå gjennom nettstedet helt gratis.
 • Hvis du ønsker å benytte deg av Things2Share og ubegrenset kommunikasjon, starter prisene på 99 kr/måned.

Kort test av 50plusmatch.no

50plusstreffen.no

Link: www.50plusstreffen.no

Rangering: 3

50plusstreffen.no retter seg spesielt mot seniorer og alle single over 50 som ikke bare leter etter kjærligheten, men også etter vennskap eller en partner til fritidsaktiviteter, f.eks. noen å reise med. Nettsiden er moderne, optisk veldig tiltalende laget og enkel å bruke. 50plusstreffen.no organiserer i tillegg også reiser og andre begivenheter for sine medlemmer.

Alle registrerer seg gratis hos 50plusstreffen.no og kan benytte basisfunksjonene (sende et „Blunk“ og svare på mottatte meldinger). For å kunne aktivt kommunisere med andre medlemmer, trenger man et Plussmedlemskap.

Priser:

 • 135 kr. per måned 
 • 708 kr. for 12 måneder

Hvis man bestemmer seg for en automatisk forlengelse av medlemskapet, får man i tillegg en rabatt på 10%.

Kort test av 50plusstreffen.no
» Topp» Hjem
Spesielle datingsider:

Datingsider for single foreldre / aleneforeldre

Singleparent.no

Link: www.singleparent.no

Rangering: 2,5

Singleparent.no er et godt alternativ for single mødre eller fedre som av tidsmessige årsaker, sjeldent får sjans til å bli kjent med nye mennesker. Man registrerer seg gratis hos Singelparent.no og får da muligheten til å benytte seg av en rekke funksjoner som chat eller andre kommunikasjonsmuligheter. Etter en bestemt tid, kan det oppstå noen utgifter.

Priser:

 • Alle registrerer seg gratis
 • Ubegrenset kommunikasjon gratis

Kort test av Singleparent.no
» Topp» Hjem
Spesielle datingsider:

Datingsider med spesielle temaer

Bonderomantikk.no

Link: www.bonderomantikk.no

Rangering: 2,5

Bonderomantikk.no har eksistert siden november 2005 og retter seg tematisk mot bønder og folk som bor på landet. Men man møter også single bymennesker som interesserer seg for livet på landet og som kunne tenke seg et forhold med en kjekk bonde eller ei pen gårdskvinne. Bonderomantikk.no er profesjonelt og moderne bygd opp og tilbyr kommunikasjonsmuligheter som chat, diskusjonsforum, blogger og videoer til single i alle aldre.

Registreringen hos Bonderomantikk.no er gratis for alle. For ubegrenset kommunikasjon, trenger man et VIP medlemskap.

Priser:

 • 99 kr. per måned
 • 499 kr. for måneder

Kort test av Bonderomantikk.no

sportdate.no

Finn en sunnere partner på nettet

Link: www.sportdate.no

Rangering: 2,5

Sportdate.no er dedikert alle i Norge som ønsker å møte mennesker med en aktiv livsstil. Sportdate ble grunnlagt i Sverige i desember 2010 med mer enn 20.000 registrerte medlemmer på verdensbasis. På Sportdate.no kan du finne aktive venner, treningspartnere, sportspartnere og single fra Norge. Du kan velge om du vil være gratismedlem eller gullmedlem (betalende medlem).

Som gullmedlem kan du glede deg over mange ekstra fordeler.

Priser: (gullmedlem)

 • 1 måned, 159 kr.
 • 6 måneder, 329 kr.
 • 12 måneder, 415 kr.

Kort test av sportdate.no
» Topp» Hjem
Spesielle datingsider:

Datingsider for single med spesielle, fysiske egenskaper

xl-dating.no

Link: www.xl-dating.no

Rangering: 2

xl-dating.no tilbyr tusenvis av kontaktannonser for lubne mennesker. Nettsiden har mange funksjoner, f.eks. bilder og videoer, auksjoner, chat og aktiviteter som blir arrangert av medlemmene selv. Basismedlemskap er gratis hos xl-dating.no og alle har på bestemt tid ubegrenset med kommunikasjon med andre medlemmer.

Priser:

 • Alle registrerer seg gratis
 • Ubegrenset kommunikasjon gratis

Kort test av xl-dating.no

Handicap-dating.no

Link: www.handicap-dating.no

Rangering: 2

Handicapdating.no er den største datingsiden i Norge for funksjonshemmede. Nettsiden retter seg mot en spesiell gruppe mennesker, men ut i fra utseende og design skiller nettsiden seg nesten ikke fra de klassiske datingsidene. Plusspunkt: Man ser med en gang hvilke profiler som er online og kan kontakte dem med en gang. Minuspunkt: Søkefunksjonen: Samme datingprofil kan vises gjentatte ganger ved et søk og blir ikke oppdatert.

Priser:

 • Alle registrerer seg gratis
 • Ubegrenset kommunikasjon gratis

Kort test av Handicap-dating.no
» Topp» Hjem
Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Share!
+1
Top