Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2018

logo-mobile-dating

Mobil Dating:
Apper til Mobildating satt på prøve:

Det finnes to måter man kan drive med mobil dating på: Den ene er flørting gjennom mobilsider, det andre er via apper fra smarttelefoner:  

 • Mobiltelefonen din fungerer som forlengelse til din favoritt datingplattform eller datingside, noe som gjør det mulig for deg å bruke denne plattformen uansett hvor du befinner deg.
 • Uavhengige apper til mobil dating, spesielt utviklet for mobiltelefoner (f.eks. apper til iPhone)  

Den førstnevnte gir deg tilgang til mange single, slik du også har det hjemme på din PC. Uavhengige apper til mobildating derimot, har kulere funksjoner, men dessverre ikke så mange brukere enda. Men de som bruker dem, er kanskje like trendy som det du er!  

Tips til mobil dating:

1. Ingen SMS!
Hvis den modellpene single personen bare kan kontaktes gjennom et overpriset premium meldingssystem – så styr unna! Mange sms-flørter er falske.  

2. Vær på den sikre siden!
Ikke gi ut sensitive informasjon om deg selv som private adresse for tidlig.

3. Sjekk grammatikken!
Ordentlig skrevne meldinger gir et smartere inntrykk på din datingpartner.
 
4. Vær fleksibel!
Svar raskt på innkomne meldinger slik at han/hun ikke mister interessen.
 
Mobildating:

De beste appene for mobildating i Norge

Match.com App

Det begynner med et klikk

Link: www.match.com/mobil

Rangering: 5

Match.com-app

Match.com er verdens største datingportal. I Norge har datingnettstedet over 300 000 registrerte medlemmer og de fleste bruker i tillegg Match.com-appen for mobile enheter.

Du kan bruke Match.com-appen når som helst, også når du er på farten, for å:

 • bla gjennom andre profiler,
 • utveksle e-postadresser,
 • laste opp bilder til profilen din, 
 • se hvem som har sett på profilen din, 
 • sende blunk
 • og delta i andre interaktive spill. 

Match.com-appen er tilgjengelig for iPad, iPhone, iPod Touch og Android.

Vi anbefaler at du først registrerer deg på Match.com og deretter laster ned  Match.com-appen på mobilen. På denne måten øker du automatisk sjansene for å finne en partner.

Match.com for mobil – Priser for ubegrenset kommunikasjon:

 • 6 måneder = 189 kr/måned
 • 3 måneder  = 249 kr/måned
 • 1 måned = 379 kr

Kort test av Match.com App

Zoosk.com Mobile

Opprett og del den romantiske reisen

Link: www.zoosk.com

Rangering: 4

Zoosk.com er den viktigste datingsiden på Facebook med over 50 millioner single på verdensbasis. Så langt har mer enn 90.000 single Nordmenn registrert seg der.

Zoosk ble opprettet i 2009 som en noe uoversiktelig og rotete Facebookapplikasjon som tillot opprettelse av en separat datingannonse i tillegg til den private Facebook profilen.

I dag kan Zoosk enten brukes via Facebook appen, direkte gjennom dens nettside (norsk Facebookkonto nødvendig!) eller gjennom den smarte og gratis-å-bruke Zoosk iPhone & iPad appen.

Priser:

 • Det er gratis å kikke seg rundt
 • men fullt medlemskap koster 420,00 kr. for en måned

Kort test av Zoosk.com Mobile

Tinder App Norge

Tinder is how people meet. It's like real life, but better.

Link: www.tinder.com

Rangering: 3

Tinder ble først opprettet i USA i September 2012. Siden 2013 har datingappen vært tilgjengelig i iTunes Store i Norge. Med fler enn 6 milliarder brukere på verdensbasis og 10.000 til 20.000 nye medlemmer hver dag, hevder Tinder App å ha formidlet mer enn 60 millioner treff.

Suksessformelen til Tinder ligger i hvor enkel appen er å bruke. Den henter relevante opplysninger fra Facebook, som alder og kjønn, samt informasjon om antall felles venner eller interesser.

Basert på dette foreslår appen potensielle partnere. Alt du trenger å gjøre er å skille mellom venstre og høyre: hvis du sveiper til høyre betyr det at du ønsker å bli kjent med den personen og hvis du sveiper til venstre er du ikke interessert.

Priser:
 • Gratis

Kort test av Tinder App Norge

Lovoo App

Den morsome måten å finne mennesker som deg

Link: www.lovoo.com

Rangering: 3

De fleste nordmenn har hørt om datingappen Lovoo og det er ikke rart! Appen har eksistert siden 2011 og har hatt stor suksess i Europa. Gjennom testene vi har utført fant vi at ca. 480 000 nordmenn bruker Lovoo.

Men hva gjør denne appen? Vel, den er basert på et enkelt prinsipp som går ut på å gi brukerne mulighet til å møtes spontant. Dette gjør man ved å enten bruke radaren og se hvilke single personer som finnes i nærheten, eller ved å titte litt rundt og vurdere noen profiler. Hvis du liker en profil kan du merke den med et lite hjerte. Hvis ikke du liker den kan du gi den et kryss. Appen er tilgjengelig for alle brukere med Android- og iOS-baserte smarttelefoner eller iPad.

Priser:

Grunnfunksjonene i Lovoo er gratis for både menn og kvinner. Hvis du ønsker å bli kvitt reklamen eller se profilene til andre medlemmer i sin helhet må du kjøpe kreditter eller et VIP-medlemskap.

 • 1 måned = 7,99€
 • 3 måneder = 19,99€
 • 6 måneder = 29,99€
 • 12 måneder = 45,00€

Kort test av Lovoo App

Happn App

You´ve crossed paths with

Link: www.happn.com

Rangering: 3

happn er en heller uvanlig datingapp som gir folk muligheten til å ta kontakt med andre personer de har passert eller møtt på i løpet av dagen. Brukerne får opp en liste over personer de har passert eller møtt og hvis begge «liker» hverandre kan de begynne å sende meldinger. Rundt 60 000 medlemmer bruker appen i Norge.

happn ble utviklet i Frankrike og ideen er ganske enkel. Det handler kun om tilfeldige møter, så hvis du ser noen du liker på trikken eller bussen, og han/hun har appen, er det en god sjanse for at dere kan komme i prat. Appen er tilgjengelig for iOS-, Android- og Windows-smarttelefoner.

Priser:
 • Det er gratis å laste ned og bruke appen.
 • Crush-funksjonaliteten kan omgås ved bruk av Charm-funksjonaliteten. Denne tjenesten starter på kr 11,- / credit.

Kort test av Happn App

Badoo.com App

Link: www.badoo.com

Rangering: 3

Badoo er en datingside og app som har som mål å hjelpe single personer med bli kjent med hverandre. Men tjenesten handler om mer enn kun dating – den handler også om å få nye venner. Datingsiden har 130 millioner medlemmer over hele verden og 100 000 brukere i Norge. Den er tilgjengelig for iPhone, Android- og Windows-smarttelefoner.

Du kan sveipe for å finne nye medlemmer, chatte og bruke verktøy for å bli mer populær. Når det gjelder datingsidens seriøsitet, er det viktig å se på den som en plattform hvor folk kan møtes og se hvordan tingene utvikler seg.

Priser:
 • Det er gratis å bl.a. opprette en konto, laste ned appen, samt søke etter andre single.
 • Hvis du vil benytte deg av ulike tilleggsfunksjoner, som f.eks. å fremheve meldingene dine i andres innbokser, kommunisere så mye du vil eller være usynlig, starter abonnementene på kr 41,66 pr. måned.

Kort test av Badoo.com App

AreYouInterested.com

Meet Your Matches in Seconds!

Link: www.areyouinterested.com

Rangering: 2,5

AreYouInterested.com var opprinnelig en reklame på Facebook for en datingside og er nå tilgjengelig som gratis iPhone app. Den tillater deg å kikke gjennom profilene til single folk i ditt område og klikke “Ja” hvis du liker en spesiell profil eller kontakte dem hvis de for øyeblikket er online. Men du kan også finne ut hvem som liker DEG, sende/motta meldinger og morsomme virtuelle gaver, samt sjekke ut de forskjellige “Chat Rooms”.  Du må linke den til din Facebook profil for å kunne bruke den.

Priser:

 • Du kan teste den gratis
 • Tjenester til kommunikasjon er tilgjengelige fra 140 kr.

 

Kort test av AreYouInterested.com
» Topp» Hjem
Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Share!
+1
Top