Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

logo-alle-datingsider-liste

Hvilke datingsider er du på jakt etter?
Alle norges datingsider 2024 fra A-Å

Leter du etter en bestemt datingsidene du f.eks. har fått anbefalt fra en venn eller som du har sett/hørt reklame for på internett, radio eller i fjernsyn?

Ta en kikk på den alfabetiske listen! Der finner du alle datingsidene vi har anmeldt for deg

Ta en kikk og skulle du savne en bestemt datingside, vennligst ta kontakt med oss:

» [email protected]

Nytt for deg:

Datingsider i Norge - vår testvinner

Vi har virkelig gått i dybden av de beste og mest brukte nettsidene i Norge. Ta en nærmere kikk på aldersrangeringer, virkelige kostnader, det med liten skrift,…

Beste datingsider i Norge 2024 fra A-Å:

Over 550.000 single i Norge leter etter en partner på nett, og samtidig stiger antall datingsider tilgjengelig. Våre tester og undersøkelser viser at det er markedslederne (de største datingsidene i Norge) som kan glede seg over størst popularitet blant norske single. Rundt 70% av alle single som leter etter en partner på nett, boltrer seg hos datingsider som er blitt testvinnere her.

Det er mye å velge mellom: Datingsider med personlighetstester som hos be2 og ElitePartner hjelper deg å finne drømmepartneren din på en diskret måte. På datingsider som Match.com & Co. har du i jakten på en kjæreste heller med kontaktannonser på "markedsplassen" å gjøre. Hvis du er ute etter et diskret, erotisk eventyr, vil du med stor sikkerhet være på riktig plass hos Casual datingsider som C-date eller Erovie.

Klarer du enda ikke bestemmer deg for hvilken online datingside som passer best for deg? Ikke noe problem! Hos Nettdating-Eksperten.no finner du også mange "nisje-datingsider" som er skreddersydd for dem med spesielle interesser og preferanser. Her kan du finne alt fra datingsider for religiøse grupper, som kristen dating, til singeltreff for aleneforeldre, datingsider for seniorer eller for single med spesielle kroppslige egenskaper.

Alle anbefalte datingsider er enkle å bruke, blitt testet ut for hånd – og du kan i ro og mak teste dem ut selv, gratis!

Top