Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2018

logo-dating-for-gifte

Dating for gifte:
De beste portaler for en diskret affære eller sidesprang

Dating for gifte mennesker – også i Norge – er i sterk vekst og det er også antallet datingsider som konsentrerer seg om menn og kvinner, enten gifte eller i et forhold, som er på utkikk etter et sidesprang eller en lidenskapelig affære. Her presenterer vi de mest seriøse og pålitelige dating portaler for gifte mennesker som gir deg gode sjanser til å finne en diskret og konfidensiell affære.  

Så hvorfor ikke ta en titt på dating sider for gifte mennesker presentert nedenfor og bare gi det en sjanse? Det er enkelt, tar ikke lang tid og du har ingenting å tape…

Datingtips for gifte:

Utvid søkeradiusen!
Siden datingsider for gifte mennesker ikke har like mange medlemmer som de større og mer vanlige datingsidene, bør du ikke innskrenke søkekriteriene dine til bare ditt område.
 
Design er mindre viktig!
Mange av operatørene for datingsider for gifte mennesker er ikke profesjonelle programmerere. Så ikke bli slått ut av nettsidens utseende; det er innholdet som teller og dette er vanligvis nøye satt sammen.
Dating for gifte:

De beste datingsider for gifte i Norge

c-dating.no

Perfekte casual date

Link: www.c-dating.no

Rangering: 5

Av de tilsammen mer enn 475.000 norske medlemmene hos C-dating.no, søker rundt 100.000 etter uforpliktende affærer. Det høye nivået til medlemmene og muligheten til å forbli anonym blir høyt verdsatt, spesielt av de kvinnelige medlemmene som leter etter et sidesprang eller en diskret casual date affære. I tillegg kan C-dating vise til en meget god kvinne-mann kvote som er på 53:47.

Hos C-dating bestemmer du dine seksuelle preferanser og forventningene til partnerne du skal treffe her selv. Samlet gir nettsiden et fremragende inntrykk og blir lovprist i media. Den relativ høye prisen for menn sørger for at betaleren faktisk har en realistisk sjanse til å finne et diskret sidesprang!

Priser:

...for ubegrenset kommunikasjon på datingside for gifte - C-dating:

 • 12 måneder = 499 kr./måned
 • 6 måneder = 649 kr./måned
 • 3 måneder = 799 kr./måned

Kort test av c-dating.no

VictoriaMilan.no

Gjør livet levende - ha en affære

Link: www.victoriamilan.no

Rangering: 4

Victoria Milan Norge

VictoriaMilan.no er et datingnettsted for gifte, som retter seg mot personer som er gift eller samboende. Single personer som er ute etter en ukomplisert affære er selvfølgelig også velkomne. 

VictoriaMilan ble grunnlagt i Norge i 2010, og er med en million medlemmer den klare eneren i Norge og Skandinavia når det gjelder "Affærer på Internett". Totalt sett har Victoria Milan rundt 3,2 millioner brukere fordelt på 19 land, hvorav 200 000 medlemmer i Norge.

Hva du får hos VictoriaMilan Norge

Etter at du har registrert deg, kan du fritt søke rundt i medlemsdatabasen til VictoriaMilan. De fleste medlemmene har naturligvis bildene sine i hemmelige album som man får tilgang til ved gjensidig interesse.  

En ting som er helt spesielt på Victoria Milan Norge er nettstedets blogg. Her får man nyttige tips om hvordan man går frem for å ha en affære, men også grunnleggende informasjon om hvordan for eksempel utroskap og makt henger sammen, eller hvorfor utroskap ligger i genene våre og på sett og vis er en naturlig del av vår normale atferd.

VictoriaMilan Norge - kostnader og priser:

Det er gratis å registrere seg, opprette en profil og foreta søk på nettstedet.

For å kunne ta kontakt med andre medlemmer er det nødvendig å oppgradere medlemskapet:

Priser:
 • 12 måneder = 199 kr./måned
 • 6 måneder = 219 kr./måned
 • 3 måneder = 299 kr./måned
 • 1 måned = 399 kr.

Kort test av VictoriaMilan.no

Richmeetbeautiful.com

#1 sugardaddy & sugarbaby dating

Link: www.richmeetbeautiful.com

Rangering: 3,5

Hvis du er interessert i sugardating, da er Richmeetbeautiful.com ganske sikkert riktig sted for deg. Som navnet antyder, har portalen spesialisert seg på å hjelpe rike og vakre mennesker med å finne hverandre, og det spiller ingen rolle om de er gift, i et fast forhold eller single.

Portalen er forholdsvis ny, men ikke ukjent i Skandinavia. I utførelsen av testen vår fant vi at datingsiden har rundt 10.000 medlemmer i Norge – og det er ingen dårlig start.

Priser:
 • 12 måneder = € 49,95/måned
 • 6 måneder = € 59,95/måned
 • 3 måneder = € 69,95/måned
 • 1 måned = € 79,95

Kort test av Richmeetbeautiful.com

sidesprang.no

Onenightstands & erotiske eventyr

Link: www.sidesprang.no

Rangering: 3,5

Det finnes rundt 150.000 profiler på datingside for gifte - Sidesprang.no. De fleste søker etter et erotisk eventyr, One-Night-Stands eller et sidesprang. Daglig registrerer det seg 200 nye medlemmer hos Sidesprang.no. De fleste medlemmene er seriøse og attraktive "Sexpartnere". Innehaverne av nettsiden går nøye gjennom profilene og fjerner de som er falske, noe som fører til et lavt antall av useriøse profiler.  Nettsiden er enkel å bruke og stort sett veldig oversiktlig. Å ta kontakt med andre medlemmer er lett som en lek. Bare oppgi et par ønsker du har og så mottar du med en gang kontakter.

Priser: (for ubegrenset kommunikasjon hos Sidesprang.no):

- Kvinner: gratis

- Menn, par og "kvinner som leter etter andre kvinner":

 • 1 måned = 499 kr.
 • 3 måneder = 449 kr./måned
 • 6 måneder = 399 kr./måned
 • 14 dåger test = 24 kr. (Etter endt periode vil abonnementet fornye seg automatisk til 3 måneder)

Kort test av sidesprang.no

AshleyMadison

finn ditt øyeblikk

Link: www.ashleymadison.com

Rangering: 2,5

Ashley Madison har vært den ledende datingsiden for sidesprang i USA i ti år, og har over 36 millioner registrerte brukere globalt. I Norge har nettstedet ca. 36 000 medlemmer. Nettstedet har reklamert i media og på radio siden 2010, og resultatene har ikke levd opp til forventningene.

Det er mange flotte kvinner på nettstedet, men dessverre også en del falske profiler for å få menn til å betale. Dette ble oppdaget etter at Ashley Madison ble hacket for en tid tilbake. Siden den tid har datingsiden gått ut og informert om at de har innført strengere sikkerhetstiltak for plattformen.

Priser:
 • Kvinner betaler ikke noe for å bruke tjenesten.
 • AshleyMadisons prismodell er basert på et system med «credits», i stedet for en tidsbegrenset fast pris.
 • Pakker med «credits» starter på kr 359,- for 100 credits.

Kort test av AshleyMadison
» Topp» Hjem

Kommentarer til “Dating for gifte mennesker i Norge 2018”:

Mange mennesker lever i et kjærlighetsløst forhold uten intimitet, andre bare drømmer om et sidesprang eller en affære men ønsker ikke å forlate deres faste partner av forskjellige grunner og ende ekteskapet.

Disse menneskene leter for det meste etter andre i lignende situasjon som også ønsker det å utforske et nytt forhold uten forpliktelser, bli elskere eller venner med åpne mennesker og samtidig ha en visshet om at det ikke er en skjult agenda. Med dating for gifte mennesker i Norge kan du enkelt finne en diskret og anonym måte å møte noen som er interesserte i deg, begeistrer deg og ønsker å innlede en affære med deg eller rett og slett ønsker et sidesprang uten forpliktelser. I tillegg viser en internasjonal studie at 60% av mennene og 40% av kvinnene leter gjennom nettsidene til dating for gifte for å  finne en affære.

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Share!
+1
Top