Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2023

logo-om-oss

“Vet du om en bra datingside? ”Noen ord om oss

Det er September 2023, og vi ser tilbake på mer enn 10 spennende år. Vår opprinnelige “partyidé” har utviklet seg til Europas største informasjonsportal for nettdating ... 

 • Våre 15 europeiske nettsteder har blitt besøkt mer enn 50 millioner ganger.
 • Vi har vist over 4 millioner singler veien til det datingnettstedet de bruker.
 • Vi har svart på over 25 000 e-poster fra single personer - helt gratis.
 • Det er skrevet om oss mer enn 1000 ganger i media.

1. Hvorfor finnes “Nettdating-Eksperten.no” i det hele tatt?


La oss være ærlige -

Hvilken nordmann i moden alder ønsker å være alene?!

Statistikken derimot viser at det er de. For i Norge finnes det rundt 1 million single personer. For noen år siden møtte man disse søkende menneskene på fester, diskoteker og i barer – eller så leste de noen av de 100 000 årlige kontaktannonsene i avisene.

I dag finnes det heldigvis enda en måte å bli kjent med hverandre på, nemlig gjennom Internett.

Dette skjedde også i vårt nærmiljø. Bekjente, venner, slektninger ... mange har vært innom en datingside, men det er også mange som har støtt på problemer når de har søkt etter partnere på Internett. Som Internett-eksperter, ble vi alltid bedt om råd når partnersøkende personer hadde problemer.

Mange vandret rådløse rundt i internettjungelen og ble helt overveldet av de ulike alternativene – kontaktannonser, blind date, partnerformidling, mobilapper og videochat, samt hundrevis av tilbydere for hver av disse formidlingsformene ...

 • Noen hadde registrert seg på en eller annet datingside, men ble skuffet. Tekniske feil, en haug med falske profiler, SMS-flørt-svindel eller overføring av personopplysninger til tredjeparter la en demper på gleden.
 • Spesielt ofte hørte vi følgende klage: “Først ble vi fortalt at medlemskap er gratis. Deretter brukte jeg en halv time på å fylle ut et spørreskjema og ønsket å komme i gang med en gang. Det gikk imidlertid ikke, fordi man må være premium-medlem for å sende flørtemeldinger og det er forholdsvis dyrt.”
 • I tillegg var det tusenvis av spørsmål: “Hei, hvordan skriver jeg en virkelig god kontaktannonse? Er et bilde viktig? Bør jeg bruke veldig spesifikke søkekriterier? Og hva gjør man for å sikre seg kontakter på en datingside?”

Det ble til slutt litt for mye aktivitet for oss, og med en øl i hånden kom ideen om å skape et nettsted hvor partnersøkende personer kunne få gode råd og hjelp. Høsten 2002 satte vi i gang og gjennomførte intensive undersøkelser i jungelen av tyske datingsider. Vi fant den gang et uoversiktlig utvalg av rundt 1800 datingnettsteder. Nettstedene var av forskjellig karakter – profesjonelle, amatørmessige, seriøse, ren svindel, medlemssterke, lite besøkt, teknisk perfekte, mangelfulle, osv. I februar 2005 hadde tallet økt til mer enn 2500 (og siden da har vi ikke lenger talt dem) ...

Vi begynte å gjennomføre tester, satte oss inn i materialet og oppdaget på denne måten en blomstrende bransje som ingen egentlig hadde tatt seg tid til å skaffe oversikt over. Opp gjennom årene har vi funnet stadig flere entusiastiske mennesker fra ulike europeiske land, som har hjulpet oss med å bringe tjenesten vår til sitt eget hjemland. Også i Norge var vi den første informasjonsportalen av denne typen, selv om vi ikke startet opp før i 2008.

 

2. Vår misjon


Vi i Nettdating-Eksperten.no ser på oss selv som en uavhengig og objektiv observatør av datingmarkedet, og tester tilbydere i forhold til kvalitet, effektivitet og seriøsitet, dvs. pris/ytelse-forholdet.

Vi ønsker ikke bare å gjøre det daglige voksende datingmarkedet oversiktlig for deg, men også dele praktiske tips om hvordan du kan oppnå størst mulig suksess når du dater på nett. Fremfor alt ønsker vi å beskytte single fra å kaste bort en masse tid og penger på svindlere og sjarlataner som man også finner på singlescenen.

Informasjonen vi tilbyr er delt inn i tre områder:

 

a) Kategorisering og testing av datingsider
 • Hvilke datingmuligheter finnes det egentlig på Internett? Hva skiller nettkontaktannonser, partnerformidlingstjenester, nettsteder for utroskap, osv. fra hverandre? Hvilken type er best for deg?
 • Hos hvilke tilbydere kan du logge deg på uten å være redd for å bli svindlet? Hva tilbyr de enkelte tilbyderne? Hvilke styrker og svakheter har de? Hvordan er pris/ytelse-forholdet?
 • Her kan du starte søket

 

b) Tips for nettdating:
 • Hva må jeg gjøre for å lykkes med nettdating?
 • Hva bør jeg passe på når jeg oppretter annonser, søkeprofiler, osv.?
 • Er det noen spesielle triks som gjelder for den enkelte tilbyderne? Hvordan kan jeg forbedre sjansene våre?
 • Her finner du datingtips

 

c) Bakgrunnsinformasjon for nettdating:
 • Eksklusive intervjuer med skapere og eksperter
 • Nyheter fra nettdatingverden
 • Studier om markedet for nettdating

 

3. Teamet


Vi har kontorer i Köln, Sveits og London. Men noen ganger er det ingen på kontoret. Praktisk sett har vi nemlig ingen fast arbeidstid eller lignende, fordi nettstedet vårt går av seg selv. Og ingen butikk som må åpnes punktlig om morgen.

Kjerneteamet består av et dusin nettdatingentusiaster. Men enda viktigere er de utrolig mange hyggelige menneskene som støtter oss på en rekke måter, bl.a. ved å sørge for at vi mottar den viktige informasjon som prosjektet vårt er basert på, forberede og klargjøre denne informasjonen og deretter sende den ut i verden igjen. Hvis du ønsker å bli kjent med noen av medlemmene i teamet vårt, ta en tur innom presseområdet til de respektive landsportalene.

 

4. Vi trenger din tilbakemelding!


Og så kommer vi til den viktigste delen av teamet vårt, nemlig til leserne våre som bidrar med kritiske spørsmål og mange verdifulle fakta. Dette er etter vår mening den eneste måten vi virkelig kan skape et aktuelt og nyttig nettsted på.

Tusen takk skal dere ha!

For å oppfylle misjonen vår, trenger vi dine erfaringer. Dette er den eneste måten vi kan underbygge rapportene våre på og gi dem tyngde.

Forøvrig, gi oss så mye ros og ris som du bare kan! Hvordan du kommer i kontakt med oss finner du under Kontakt.

Vi ønsker deg uansett mye moro med siden vår og selvfølgelig – lykke til med å finne en partner!

 P.S. Anmeldelse av Nettdating-Eksperten: Dette sier andre om oss ...

Vi har nettopp begynt å samle inn anmeldelser, tilbakemeldinger og kommentarer som finnes om oss på Internett:

Anmeldelser for Nettdating-Eksperten– dette sier våre lesere om oss:

“Vi mener at Nettdating-Eksperten er den mest profesjonelt utviklede sammenligningsportalen for nettdating. Informasjonen som tilbys både 'forbrukere' og tilbydere har tyngde, er transparent og er raskt tilgjengelig. Vi takker teamet bak Nettdating-Eksperten for den omfattende rådgivningen.”

Anmeldelse for Nettdating-Eksperten innsendt av Anna, 36

“Utformingen av nettstedet kunne man kanskje jobbet litt med, men du vil raskt finne all informasjon som er relevant for å få en oversikt.”

Anmeldelse for Nettdating-Eksperten innsendt av Anders, 36

“Etter at jeg sendte en forespørsel til kontaktadressen, tok det mindre enn 24 timer før jeg mottok et veldig vennlig og personlig svar. Svaret var i tillegg veldig informativt, og ga meg svar på og uttrykte interesse for spørsmålet mitt. Det var veldig bra og noe jeg ikke hadde forventet. Godt gjort!”

Anmeldelse for Nettdating-Eksperten innsendt av Ingvild, 36

“Kanskje er det litt tidlig, men .. det virker veldig interessant … veldig positivt, samtidig som informasjonen er seriøs. Man får heller ikke følelsen av at nettstedet prøver å selge deg noe. Nå må jeg lese videre ... ville bare få sagt dette ;-) Hilsen ... en av dem som håper å finne noen der ute på nettet ...”

Anmeldelse for Nettdating-Eksperten innsendt av Jonas, 28

Og du? Hvilke erfaringer har du hatt med Nettdating-Eksperten.no? Vi setter stor pris på om du forteller oss om det. Skriv din anmeldelse av Nettdating-Eksperten og send den til denne adressen: [email protected]

Top