Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

logo-presse

Fra pressen og for pressen!

Forsker du på temaer som ”nettdating i Norge” eller ”partnersøk på nettet”? Eller leter du etter undersøkelser og markedsanalyser for nettdating?

Da har du havnet på rett sted! Gjennom våre omfattende tester av datingsider har vi samlet en mengde bakgrunnsinformasjon om nettdatingbransjen, og kan bistå med utførlig informasjon om emnet.

Og i motsetning til operatører som driver sider med kontaktformidling, mobile flørt, chat osv. er vi helt uavhengige!

Gjennomgang av året: Hvor elsket nordmenn på nett i 2018?

Etter mange års testing av datingsider ønsket sammenligningsportalen nettdating-eksperten.no å vite i hvilke regioner sidene er populære. Ved hjelp av Google Trends har vi gjennomgått en mengde portaler over en 12-måneders periode. De mest populære har vi samlet og fremstilt grafisk for deg.

» Gjennomgang av året: Hvor elsket nordmenn på nett i 2018?

(send kopi av artikkelen eller innlegget ved bruk)

» Pressemelding "Gjennomgang av året 2018"

Fakta om nettdating i Norge 2016-2017:

Også i 2017 har vi undersøkt markedet, og samlet inn de viktigste faktaene og tallene for datingbransjen. På litt under ti sider finner du viktig informasjon om single i Norge, de siste datingtrendene og mye mer.

» Markedet for nettdating i Norge 2016-2017

  (send kopi av artikkelen eller innlegget ved bruk)

» Pressemelding "Markedet for nettdating i Norge 2016-2017"

» Grafisk:
omsetning-2016-2017
Fakta om nettdating i Norge 2014-2015:

Siden 2003 har vi kvantitativt vurdert og bedømt det europeiske nettdatingmarkedet. Takket være direkte kontakt med de viktigste operatørene har vi kunnet sammenlikne troverdige tall, som her for datingsidene i Norge og Europa:

» Markedet for nettdating i Norge 2014-2015

» Pressemelding "Markedet for nettdating i Norge 2014-2015"

» Grafisk:
Undersøkelse 2016: Sikkerhetsrisiko ved datingapper

Hvilke rettigheter krever de 11 mest populære Android-baserte datingappene under installasjonen? Og hvilke områder har de deretter tilgang til på smarttelefonen (kontakter, bilder, lokasjon)?

» Undersøkelse: Sikkerhetsrisiko ved datingapper 2016
(send kopi av artikkelen eller innlegget ved bruk)

» Relaterat pressmeddelande

» Tilhørende evaluering (PNG)
NO Diagram

Fakta om nettdating i Norge 2014:

Siden 2003 har vi kvantitativt vurdert og bedømt det europeiske nettdatingmarkedet. Takket være direkte kontakt med de viktigste operatørene har vi kunnet sammenlikne troverdige tall, som her for datingsidene i Norge og Europa:

» Markedet for nettdating i Norge 2013-2014

» Pressemelding "Markedet for nettdating i Norge 2013-2014"

» Grafisk:
Fakta om nettdating i Norge 2013:

Siden 2003 har vi kvantitativt vurdert og bedømt det europeiske nettdatingmarkedet. Takket være direkte kontakt med de viktigste operatørene har vi kunnet sammenlikne troverdige tall, som her for datingsidene i Norge og Europa:

 

» Markedet for nettdating i Norge 2012-2013

» Pressemelding "Markedet for nettdating i Norge 2012-2013"

 

Andre våre pressemeldinger:

Stalking i praksis: Hvor farlig er Tinder Stalking? (22.04.2015)
Slik fjerner du datingapprisikoen helt

Casual Dating Norsk Mester (10.07.2013)
Norge stiller sine naboer i skyggen med Cas

Infografikk "Casual daters per 1.000 innbyggere" (10.07.2013)
Casual daters per 1.000 innbyggere

Blind date fra nettet: lettsindige single kvinner (14.11.2013)
Lettsindige, single kvinner - Hver 5. blind date fra nettet finner sted i hje

Infografikk Så lettsindige er single kvinner i Europa (14.11.2013)
Infografikk Så lettsindige er single kvinner i Europa

Du må gjerne sitere oss, men da ber vi deg vennligst å oppgi at du har brukt oss som kilde.

Kontaktperson for Norge: Margareta Lund

Å spørre koster ingenting. Og vi hjelper gjerne til! Kontaktperson for spørsmål som gjelder nettdating i Norge.

Hun kan nås på e-post:

» [email protected]

følg Margareta på Google+

Nettdating-Eksperten.no i pressen:

abcnyheter.no - 15.11.2016

340 millioner brukere tatt med buksene nede etter hackerangrep

Verdens største dating-side for sexkontakter har vært utsatt for massivt angrep. 165.000 nordmenn skal være blant ofrene som nå har fått mailadresse, passord og andre detaljer eksponert.

[...]

AdultFriendFinder er som navnet tilsier et nettsted for voksne på utkikk etter «venn» eller «venninne» der romantikken pent må vike for sex. Det er i dag verdens største nettsted for sexkontakter, og ifølge Nettdating-Eksperten.no har omkring 165.000 nordmenn tegnet medlemskap.

[...]

Nå melder imidlertid Forbes at 340 millioner medlemmer er blitt tatt med buksene nede av hackerne. I tillegg ble brukerposter på andre FriendFinder-nettverk rammet, noe som hever det totale antallet til mer enn 412 millioner rammede brukere.

abcnyheter.no - 04.09.2016

Dating-appene gjør deg sårbar

Ifølge en ny studie kan en rekke dating-apper bruke eller endre innhold som er lagret på telefonen din, eller dele innholdet med andre enheter. Sukker reagerer sterkt på rapporten som de mener er skrevet for å skremme mest mulig.

Antallet dating-apper, der du kan finne ditt livs kjærlighet eller rask flørt, er i sterk oppblomstring. Samtidig åpnes muligheten for å bli rammet av potensielle farer.

I forbindelse med en fersk studie, har Nettdating-Eksperten.no sett på sikkerheten ved de elleve mest populære dating-appene for Android-enheter i Norge: 50 PlusMatch, badoo, be2, EliteSingles, happn, Lovoo, match.com, Møteplassen, Sukker, tinder og zoosk

Tjenestene gir nemlig også stalkere og snushaner mulighet til å få tak i personlig informasjon om deg som du opprinnelig ikke ønsket å dele med en gang du laget deg profil og logget på.

[...]

Får oversikt over hvor du befinner deg

Ifølge Nettdating-Eksperten.no er de færreste brukere av dating-apper er klar over at de gjør seg selv veldig sårbare sikkerhetsmessig når de laster ned en dating-app

Blant de mest sentrale resultatene de kom frem til i undersøkelsen, var at samtlige apper som ble testet får direkte tilgang til bilder og andre filer på smarttelefonen din. 63 prosent av appene samler dessuten inn smarttelefonens lokasjonsdata og har dermed full oversikt over brukerens bevegelsesmønster, inkludert bosted, arbeidssted og hobbyer.

27 prosent av appene som ble testet, kan dessuten aktivere bluetooth og således dele dataene på smarttelefonen med andre enheter.

[...]

Viktig å ikke alltid klikke direkte på «OK»

Margareta Lund i Nettdating-Eksperten.no forklarer at de færreste av oss leser vilkårene når vi laster ned apper. Sukker - registrering

– Med referanse til nettdating får vi daglig klager fra brukere av dating-sider som mener at de er svindlet, fordi de ikke får sagt opp medlemskapet og må betale for et abonnement som er automatisk forlenget. Hadde de bare tatt en titt på datingsidens vilkår, så hadde de kunnet spart seg frustrasjonen, mener Lund og legger til:

– På samme måte er det med en app man laster ned. Det er lett å laste den ned uansett hvor man er og med et par klikk har man gitt fra seg tilgangsrettigheter uten å tenke på hvilke konsekvenser det vil få. Og det er disse inngrepene i personvernet vi ønsker å skape bevissthet om med denne studien.

– Hvilke forholdsregler vil du anbefale å ta?

– Det er viktig å ikke alltid klikke direkte på «OK», men heller velge bort rettigheter som du mener appen ikke trenger tilgang til.

Side2.no - 21.04.2015

Du kan være offer for Tinder-stalking

Vet du hvordan du best kan beskytte deg mot småspionene som lurer på datingapper som Tinder? Her får du de enkleste - og sikreste triksene.

For mange single i dag er datingapper som Tinder populære steder for lavterskelflørting.

Appene gir deg imidlertid ikke bare mulighet til å jakte på den store kjærligheten (eller en one-night-stand) uten å engang løfte rumpa fra sofaen.

Tjenestene gir nemlig også stalkere og snushaner mulighet til å få tak i personlig informasjon om deg som du opprinnelig ikke ønsket å dele med en gang du laget deg profil og logget på.

[...]

Undersøkte risiko

På bakgrunn av dette har eksperter fra Den norske Nettdating-Eksperten testet ut risikoen for å bli stalket på hundre forskjellige Tinder-profiler og forsket på hvordan man kan beskytte seg mot stalking på mest mulig effektiv måte.

[...]

Ved hjelp av enkle preventive småspiontiltak utviklet av ekspertene er det allikevel mulig å beskytte seg mot uønskede plageånder og nysgerrigperer utenfor datingapper som Tinder.

- Hvis man holder seg til et par grunnregler kan man fjerne risikoen for å bli utsatt for Tinder-stalking helt, sier Margareta Lund hos Den norske Nettdating-Eksperten.

Korsets Seier - 27.02.2015

Digital kjærlighet

Også kristne dater på nett, sosiale medier og mobil. Lykkes de?

KristenDate.no, Kristenromantikk.no, SolidLove.com og Be2.com. Hit strømmer tusenvis av kristne menn og kvinner på jakt etter kjærligheten. I tillegg brukes Tinder, Facebook, Instegram, Snapchat og mobil hyppig for å finne sin partner.

[...]

- Står vi i fare for å utvikle en shoppingmentalitet når vi dater via Tinder, sosiale medier eller nettdatingsider?
- Ja, men faren er nok størst på Tinder, der det råder mer tilfeldig flørting. På seriøse datingsider (ofte med personlighetstester) har brukerne mye høyere motivasjon for å søke et seriøst forhold og shoppingmentaliteten reduseres, forteller Henning Wiechers, grunnlegger av selskapet Nettdating-Eksperten.no og global online dating-ekspert.

[...]

Finansavisen.no - januar 2015

Nettet snører seg 

Nesten én million nordmenn er single. Og siden tidenes morgen har vi vært på partnerjakt. For 50 år siden dro vi på dans. De siste årene er det blitt sosialt akseptert å foreta de amorøse affærene på nett.

Klikk bildet for å lese hele PDF!

side2.no - 08. september 2014

Slik lager du en perfekt dating-profil

IKKE ta bilder på badet eller skriv at du liker rødvin og naturen.

Det første man bør tenke på er at man skal lage en ærlig profil som presenterer den du virkelig er som person, slik at du er gjenkjennelig for daten din første gangen dere møtes, sier pr-ansvarlig Leyla Öfwerström i match.com til Side2.

Bransjerapporten «Markedet for nettdating i Norge 2014», som kom forrige uke, viser at nettdating er in som aldri før. Antallet norske single personer som leter etter en partner på nett har økt fra 65.000 til 515.000 brukere i måneden det siste året, ifølge tall fra Den norske nettdating-eksperten.

[...]

- Match, Sukker og Møteplassen er markedslederne i Norge. De nye spillerne må først bevise at de kan etablere seg i markedet, sier Margareta Lund hos Den norske Nettdating-Eksperten i en pressemelding. 

[...]

Side3.no - august 2014

Norge på europatoppen i nettdating

Mens resten av Europa er litt lunkne, tar Norge nettdating-markedet med stor

En fersk markedsrapport fra Nettdating-Eksperten.no viser akkurat dette. Mens inntektene i de fleste land har stagnert, kan Norge skilte med en økning på 11,5 millioner kroner i løpet av de siste to årene.

[...]

Man må være veldig dyktig hvis man skal klare å generere inntekter på det europeiske markedet for nettdating, sier Margareta Lund hos Den norske Nettdating-Eksperten.

[...]

De norske tallene er således veldig tilfredsstillende med tanke på at tilbyderne av nettdatingtjenester har hatt en omsetningsvekst på 8 prosent de siste to årene, fra 142,5 millioner kroner i 2012 til 154 millioner kroner i 2014.

Disse resultatene trosser nemlig den europeiske trenden, hvor omsetningen fortsetter å falle - selv i land som Frankrike og Storbritannia.

[...]

FHM Norge - september 2013

Nettdating - slik jenter ser det

Du har sikkert forsøkt det, men har du kommet noen vei?
Ikke? Kanskje det er fordi du gjør noe feil? Vi guider deg i mål, vi.


Klikk bildet for å lese hele PDF!

hegnar.no - 11.07.2013

Norske nettdatere vil ha uforpliktende sex

En tredjedel av norske nettdatere vil gjerne ha uforpliktende sex.

[...]

Om det gjelder en første flørt på nettet, eller jakten på et seriøst forhold: Ingen steder i Europa bruker de single mer penger i sin søken etter lykken på nettet som i Norge. Ingen andre steder er dateren like fordomsfri ved flørting og uforpliktende erotiske affærer.

Det skriver Nettdating-eksperten i en pressemelding.

Nettdating er utbredt i alle nordiske land, men når det gjelder å arrangere amorøse affærer er Norge den ubestridte nordiske mester, foran både Sverige og Danmark, står det i pressemeldingen.

Nordmenn er de største Casual-Daterne i Skandinavia, forklarer Margareta Lund fra nettdating-eksperten.no.

[...]

Informasjonsportalen til Nettdating-Eksperten har i sin studie "Markedet for nettdating i Norge " forsket på konkrete tall når det kommer til nordmenns adferd for nettdating.

[...]

Nordmenn er nysgjerrige som unge kattunger og vil gjerne prøve ut alt umiddelbart, om det er en ny sjokoladetype eller en erotisk date, sier Lund i pressemeldingen.

[...]

side2.no - 04.07.2013

Betaler 29,- for en potesiell partner

Og kjærlighetssugene nordmenn ligger på topp i Europa.

[...]

Bruken av datingtjenester på nettet fortsetter å øke, og dette er trenden for hele Europa viser en ny undersøkelse utført av Den Norske Nettdating-Eksperten. Nordmenn ruler på topp og de har også hellet med seg, for hver tredje nettdater finner nå en partner via nettet.

I Norge i dag er det ca. 700.000 mennesker som er single og bruker nettdating hevdes det i pressemeldingen

[...]

«Nordmenn dater alt hva remmer og tøy kan holde», mener Margareta Lund, medutgiver av den første analysen av det norske datingmarkedet.

[...]

 

Top