Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

En av våre anbefalinger i kategorien
"Andre portaler med sex kontakt annonser ":

Benaughty.no

Benaughty.no

Link: www.benaughty.no

Rangering: 3

Benaughty.no Oppsummering av vår anmeldelse av … 2024:

BeNaughty i Norge: Hva handler det om?

BeNaughty.com har over 120.000 medlemmer i Norge og over 35.000 brukere registrerer seg hver uke, hvorav de fleste befinner seg i byområder. Selv om nettstedet har et litt standardutseende, er det smekkfullt med funksjoner som hjelper deg med å komme i kontakt med andre single og begynne å chatte. Fyll ut profilen din helt når du logger deg inn og sørg for å laste opp et bilde opp (du får flere meldinger på den måten).

Selv om nettstedet er beregnet på vanlige datamaskiner, finnes det både iOS- og Android-apper for single som vil bruke BeNaughty når de er på farten. Hvis du ikke er interessert i å bruke en app, kan du enkelt bytte til mobilnettstedet.

Hvilken type single bruker BeNaughty.com?

En av de beste tingene med BeNaughty er at det er få personer her som tar dating for alvorlig. Det betyr at de fleste menn og kvinner du møter er ute etter litt morsom flørting og mulig uformell dating. Medlemmene har også en tendens til å være ganske unge. Gjennomsnittsalderen for både menn og kvinner på BeNaughty.com er 25-34 år.

Kan jeg bruke BeNaughty gratis?

Du kan registrere deg og opprette en profil gratis, samt laste opp noen bilder (som absolutt anbefales).  Du kan bidra til å starte samtaler ved å «blinke» til andre medlemmer. Menn som vil fortsette å sende meldinger må betale for et abonnement, mens kvinnelige medlemmer kan bruke alle funksjonene gratis – inkludert sende meldinger.

Benaughty.no - Priser:

  • 12 måneder = 34,00€/måned
  • 6 måneder = 43,00€/måned
  • 3 måneder = 51,00/måned

Review Summary

Noen kjappe fakta om Benaughty.no

Test result:

Benaughty.noble sist testet i June 2024 with3

Uttalelse fra: Margareta Lund

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top