Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

C-Date.no

Intervju med:

Heinz Laumann
Forretningsleder av C-date

fra 12.12.2012

» ... fullføre C-Date.no anmeldelse
» All intervjuer med norske dating portaler
Mer informasjon om C-Date.no
logo-intervju-med-c-date

Hvor lovende er C-Date.no? Hvor mange medlemmer er online i løpet av en dag? Hvordan er prisen?

Alle fakta om C-Date.no

Casual Dating, eller sagt med andre ord „forhold uten forpliktelse“, blir stadig mer populært. En av grunnene til suksessen er portalen Casual-Dating-Seite "C-Date.no. Vi har hatt et intervju med c-date-sjefen Heinz Laumann.


Herr Laumann, hvorfor er Casual Dating så godt likt?

Casual dating er så godt likt fordi mange mennesker av forskjellige grunner ikke ønsker seg et fast forhold, men likevel vil glede seg over fordelene ved et forhold. Det å gå ut spise, koselige kvelder sammen og naturligvis også rent kroppslige aspekter spiller en stor rolle.

Vi hos c-date tilbyr på denne plattformen det beste søket.

Dreier det seg ved C-date først og fremst om sex?

Nei. Det handler først og fremst om å bringe mennesker sammen som har samme ønsker og som ønsker å treffes en gang eller en gang i blant. I mange tilfeller dreier det seg om sex. Men vi holder oss til mottoet: Alt er mulig, men ingen må.

Mange sider av dette slag virker noe slibrig. Hvordan er det med c-date?

Gå og se på sida vår. Den er alt annet enn en billig pornoside. Vårt slagord sier det som trengs: Casual dating med nivå. Hos oss dreier det seg ikke om å sende sexbilder hit og dit. Hos oss kan for eksempel en mann herr A finne en dame som bor i nærheten, slik at han kan ha ei å gå ut og spise sammen med regelmessig og ha sex med. Ganske ukomplisert.

Er det hos folk i Norge stor interesse for Casual-Dating?

Ja, interessen er kjempestor. C-date.no vokser

Hver dag med flere hundre medlemmer. Særlig godt utdannede mennesker med høyt ansette yrker melder seg på hos oss for tiden.

Hvorfor er C-date bedre enn sine konkurrenter?

Fordi vi er de eneste som fokuserer på casual dating. Det handler ikke om å organisere sex for engangs skyld. Vi ønsker å føre mennesker sammen som i en tidsperiode kan ha gjensidig glede av hverandre.

Hva gjør dere for at jeg skal kunne finne den rette?

Alle som melder seg inn fyller først ut en profil. Der kan man gi nøyaktige opplysninger om hva som er viktig for personen.  Hetero, homofil, lesbisk, bifil, uten innskrenkninger osv.

Systemet vårt reduserer treff på ikke passende valg til et minimum. Tro meg.

Til slutt, vil du da være så snill å røpe for oss hvordan det vil gå med c-date i Norge i årene som kommer.

Vi forbereder med tanke på betydelig vekst blant premium-medlemmene. Jeg ser det ikke som urealistisk å regne med at brukertallet vil stige til det dobbelte. Casual Dating er den uformelle, ukompliserte, gledebringende trend i vår tid…..

Herr Laumann, tusen hjertelig takk for samtalen


Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Share!
+1
Top