Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Ditt spørsmål:
Kan jeg bruke Match.com gratis?

Det sier vi til dette:

Hvordan bruke Premium-funksjonene på match.com gratis?

Man får stadig tilbud om verdikuponger for match.com på Internett. Med disse kan du som regel bruke Premium-tjenestene på match.com gratis i et par dager.


Match.com gratis Premium – garantert å skape misforståelser?

Egentlig en perfekt service fra match.com, fordi du kan prøve alle Premium-funksjonene i f.eks. 3 dager før du velger å abonnere på et betalingspliktig Premium-medlemskap. Match.com gratis Premium – misforståelser garantert? Men mange brukere er forvirret. Etter at de har klikket på knappen for kontaktforslag eller tilbud, kommer de til betalingsområdet hvor de blir bedt om å abonnere på et Premium-medlemskap.

Som en tommelfingerregel, kan du tenke på følgende når du benytter deg av dette 3-dagers “ match.com gratis Premium”-tilbudet: Når du klikker på en av de pene grønne knappene kommer du som regel til abonnementssiden. Hvis du har blitt overbevist av funksjonene på match.com etter én dag, kan du selvfølgelig inngå et månedsabonnement før prøveperioden på match.com gratis Premium er utløpt. Hvis du fortsatt ønsker å titte rundt eller det er en funksjon du ikke har prøvd, f.eks. chat, bør du benytte deg av hele prøveperioden. Du finner aktuell status for Premium-medlemskapet ditt under "Innstillinger".


Funksjoner: Følgende funksjoner er tilgjengelige i match.com gratis / Premium

Du kan lese, sende og svare på e-postmeldinger, chatte, se hvem som har smilt til deg og motta optimal kundeservice fra kundeserviceteamet deres. Alle disse er funksjoner som er viktige når du skal bestemme deg for om du skal bruke match.com gratis eller Premium-tjenestene.

Videre er det ikke nødvendig å bli bekymret hvis du ender opp på abonnementssiden for “Premium-medlemskap” i løpet av prøveperioden for match.com gratis.

Alt du trenger å gjøre er å klikke på profilen din. Deretter kan du fortsette å flørte. Og hvem vet – kanskje finner du den nye kjærligheten allerede under prøveperioden.

Mer om Match.com: Hva med Match.com priser?

image

» Ta en titt på vår detaljerte gjennomgang av no.Match.com!

Antall aktive brukere, alderssammensetning, kjønnssammensetning, priser, ...

"no.Match.com" og vår testresult
Dette mener vi om no.Match.com ("#LoveYourImperfections"):
Match.com er den mest kjente datingsiden i verden. Etter at de åpnet i 2002 har Match.com kjapt blitt den mest populære datingsiden i Norge.
Margareta Lund

Expert

Review result:no.Match.com ble sist testet i January 2024 with
5
Lignende spørsmål til "Kan jeg bruke Match.com gratis?":
Top