Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2022

Ditt spørsmål:
Prisene hos NewHoney

NewHoney.no

NewHoney.no

Mer spenning. Mindre ordinært.

Link: www.newhoney.no

Det sier vi til dette:

Mange brukere ønsker å benytte seg av tjenestene på New Honey, men er dette gratis? Vi har tatt for oss temaet og viser deg når du må betale og hvor høye prisene er.

I utgangspunktet ville det være fint å kunne bruke alle funksjonene på portalen gratis. NewHoney er imidlertid ikke gratis for alle. Hvem som er berørt av dette, finner du nedenfor i rapporten. Generelt sett kan du velge mellom ulike abonnementsmodeller. Jo lengre et medlemskap varer, desto billigere blir det pr. måned:

  • 12 måneder = 499 kr/måned
  • 6 måneder = 649 kr/måned
  • 3 måneder = 799 kr/måned

Helt gratis for kvinner!

I likhet med mange portaler innen erotisk og casual dating, legger operatørene av NewHoney.no  selvfølgelig stor vekt på å skape et mest mulig balansert forhold mellom kjønnene, fordi det er kun da det er morsomt for alle medlemmer å bruke nettstedet. Tross alt ønsker du vel ikke som mann å konkurrere med 100 andre menn om en enkelt dame eller hva? Det er derfor gratis for kvinner å bruke NH.

Hvilke priser gjelder for menn?

Det motsatte gjelder for menn. Mens gratistilbudet er ment å tiltrekke seg så mange kvinner som mulig, vil premiumgebyrene gi de betalende mennene en fordel sammenlignet med de som kun bruker Lisa18 gratis, fordi det kun er mennene med premiummedlemskap som aktivt kan kommunisere med kvinnene på NewHoney.no .

Ikke engang en melding kan de stakkars konkurrentene som er registrert gratis hos NewHon lese. «Gratismennene» er begrenset til kun å titte.

Kan man likevel bruke NH gratis?

Det er selvfølgelig ikke meningsløst å bruke portalen gratis! Før du satser for fullt og betaler for et abonnement, bør du først se deg om gratis på New Honey og skaffe deg et førsteinntrykk av portalen.

Og før du virkelig kan sette i gang å flørte, kreves det en fin profil med et ordentlig bilde og et kult slagord.

Fin profil, godt bilde – og du er klar til å komme i gang!

Noen ord om dine seksuelle preferanser bør du også oppgi på forhånd samt beskrive hva slags erotisk type du er slik at damene vet hvem du er ute etter.

Alt dette kan du gjøre gratis når du har registrert deg på NewHoney, men hvis du som mann ønsker å avtale din første date må du inngå et premiummedlemskap.

Hvis du velger å bruke New Honey gratis, kan du legge til et godt profilbilde på profilsiden din og en beskrivelse, men du vil ikke kunne svare på meldinger du mottar.

Kontaktforslagene du mottar er basert på preferansene du har oppgitt i sexområdet.

image

» Ta en titt på vår detaljerte gjennomgang av NewHoney.no!

Antall aktive brukere, alderssammensetning, kjønnssammensetning, priser, ...

"NewHoney.no" og vår testresult
Dette mener vi om NewHoney.no ("Mer spenning. Mindre ordinært."):
NewHoney.no er en sidegren til C-date, den største datingportalen for diskret og uforpliktende sex. Kopien er mer edel og dyrere…
Margareta Lund

Expert

Review result:NewHoney.no ble sist testet i November 2022 with
3,5
Top