Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Ditt spørsmål:
Finnes det svindel hos C-date?

C-Date.no

C-Date.no

Favorittsiden min for casual dating

Link: www.c-date.no

Det sier vi til dette:

"C-date" står for "Casual Dating" og for online-treff for mennesker som dyrker stilfull, lidenskapelig erotikk hvor man går rett på sak. Lysten på noe fremmed har til nå lokket over 1,5 millioner nysgjerrige til C-date hjemmesiden. De fleste er fornøyde. Men stadig vekk dukker det opp beskyldninger om svindel hos C-date. Med rette?  

Finnes det hos C-date svindel?

Dette spørsmålet kunne vi naturligvis ikke la stå ubesvart. Nettdating-Eksperten.no er hele tiden på jakt etter de nyeste informasjonene til de enkelte singel-, partner- og sidesprangportalene. Vår oppgave: Finne ut om det finnes svindel hos C-date.

Våre testresultater viste ingen grunn til mistanke om svindel hos C-date. Men vi kan tenke oss til hvordan slike beskyldninger kan oppstå. I de fleste tilfeller er det menn, og ikke kvinner, som beskylder nettsteder som C-date om svindel. De klager over at ingen av kvinnene de har tatt kontakt med svarer dem. Vi har av og til fått videresendt meldingene disse mennene har sendt ut til forskjellige kvinner. Og helt ærlig: På slike meldinger hadde heller ikke vi  som kvinner svart på. Stikkord: "Man skal ikke bare ramle inn døra" og "Den som vil ha seg noe, må oppføre seg (og være sjramerende) " ;-)

Mer informasjon om C-date: C-Date Norge anmeldelse

C-Date Svindel oppdaget!


Eller finnes det allikevel C-date svindel??? "Jeg har oppdaget svindel hos C-date" – slik begynte en e-post vi mottok. Aha, tenkte vi, og hvordan går det videre? Brukeren fortalte oss at han en gang hadde sett etter og kommet til den konklusjon at det måtte være flere menn enn kvinner registrert på siden. Og da kunne det jo ikke være mulig for hver mann å få nok kvinnelige partnerforslag. Til dette sier vi: Mann/kvinne-forholdet hos C-date er absolutt i orden. Det svinger hele tiden rundt forholdet 55/45. Dette er normalt. Vi kjenner bare til et eneste tilfelle av svindel hos C-date. En mann traff ei kvinne som viste seg å være prostituert og var bare ute etter penger. Mannen snudde i døra og kjørte hjem igjen….
image

» Ta en titt på vår detaljerte gjennomgang av C-Date.no!

Antall aktive brukere, alderssammensetning, kjønnssammensetning, priser, ...

"C-Date.no" og vår testresult
Dette mener vi om C-Date.no ("Favorittsiden min for casual dating"):
Siden 2008 europaledende innen Casual Dating, erotisk dating med stil og eleganse. C-Date.no er uten tvil det raskest voksende nettstedet for mennesker som ønsker sex uten forpliktelser. Høy andel kvinner grunnet reklame i kvinneblader. Bildeutveksling mulig.
Margareta Lund

Expert

Review result:C-Date.no ble sist testet i June 2024 with
5
Lignende spørsmål til "Finnes det svindel hos C-date? ":
Top