Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

En av våre anbefalinger i kategorien
"Andre portaler med kontaktannonser":

Flirt.com

Flirt.com

Link: www.flirt.com

Rangering: 3

Flirt.com Oppsummering av vår anmeldelse av … 2024:

Alle som er ute etter en flørt ender logisk opp på Flirt.com. Det er en liten, fin og enkelt designet nettsted med knappe 170.000 medlemmer i Norge. Hvis du er på utkikk etter nye bekjentskaper har du sjansen til å finne noen i området ditt her. Vi har tatt en titt på nettstedet og kan fortelle deg hva du bør se opp for.

Dette er viktig på Flirt.com

Alt er oppsummert i komprimert form på portalen. Det er ikke mange finesser her. I stedet går man rett på sak. Her står søk og skriving til andre medlemmer i forgrunnen. Alt er derfor gjort veldig enkelt. Og dette begynner med registreringen. Her trenger du ikke fylle ut lange tester. Det holder å oppgi e-postadresse, brukernavn og passord.

Etter bekreftelsen kommer du inn i det interne medlemsområdet. Her får du muligheten til å fylle ut profilen din.  Men kun en kort versjon. Du bør definitivt ta deg tid senere til å fylle den ut helt. I det interne området kommer du direkte til søkefunksjonen. Denne er allerede forhåndsinnstilt basert på alder og bostedssted. Du kan naturligvis endre dette når som helst.

Kort tid etter registreringen mottok vi mange meldinger.  Noen liker muligens det, men vi som testere ble litt skremt. Spesielt siden man som bruker ikke har mulighet til å lese disse meldingene og heller ikke mulighet til å svare på dem. ??? Som gratismedlem er dette nemlig ikke mulig. Dette er imidlertid ikke uvanlig, ettersom de fleste datingsider gjør det samme. Til tross for dette har vi tatt en titt på brukervilkårene og fant at Flirt.com også legger vekt på animasjon. Du bør derfor være oppmerksom og bevisst på hvem du skriver med. Hvis du nettopp har logget deg inn og det allerede er over ti meldinger i postkassen fra kvinner som virkelig ønsker å bli kjent med deg, er disse garantert ikke ekte.

Hva kan vi si om prisene?

Som gratismedlem på Flirt.com kan du registrere deg gratis, opprette en profil, bruke søkefunksjonen og «Liker»-galleriet. Dermed kan du se på bilder, avgjøre om man liker dem eller ikke og titte på profiler. Hvis du ønsker aktiv kontakt via private meldinger eller chat må du ha et premiummedlemskap.

Flirt.com - Priser:

  • Det er gratis å opprette en profil og ta testen.
  • Abonnementer som gir full tilgang, f.eks. til å kommunisere (sende meldinger og lese dem), starter på 34,00 € pr. måned.

Review Summary

Noen kjappe fakta om Flirt.com

Test result:

Flirt.comble sist testet i June 2024 with3

Uttalelse fra: Margareta Lund

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Vår testvinner:

no.Match.com
3

Zoosk
3

Nextlove.no
3

Back to the root:


Alle datingsider fra A-Z
Top