Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

En av våre anbefalinger i kategorien
"Mobil Dating":

Happn App

Happn App

You´ve crossed paths with

Link: www.happn.com

Rangering: 3

Happn App Oppsummering av vår anmeldelse av … 2024:

happn er en uvanlig datingapp. Den fokuserer helt på å finne single personer du har møtt tilfeldig i løpet av dagen (ved bruk av geolokalisering). Over 60 000 personer bruker allerede appen i Norge. Hvorvidt appen er «seriøs» eller ikke, avhenger av hva du er ute etter. For «seriøse» forhold anbefaler vi EliteSingles.

Anmeldelse: Hva vi synes om happn-appen

I vår test av happn-appen gikk vi grundig til verks for å finne ut av hvordan den matcher personer og får satt i gang samtalene. Kjernepunktet er at appen bruker GPS for å finne enhetene til andre brukere ... og varsler deg om at dere har passert hverandre. Noen synes at dette er nyttig, mens andre synes det er litt ekkelt.

Så hvis du ikke er tilhenger av apper som holder styr på hvor du er, er happn antakeligvis ikke tingen for deg. Hvis det derimot ikke plager deg, kan appen brukes til å møte noen veldig interessante mennesker. Appen er forøvrig tilgjengelig for iPhones, Android- og Windows-smarttelefoner.

Hvordan fungerer happn?

For å bruke happn-appen må brukerne ha aktivert geolokalisering på smarttelefonene sine. Når det er gjort, holder appen oversikt og setter opp en liste over brukere som har passert eller møtt på hverandre i løpet av dagen. Personene på listen er riktignok begrenset til brukere som tilfredsstiller de «kravene» du har definert. Listen inneholder forøvrig grunnleggende informasjon om hver bruker, slik som navn og alder, foruten et bilde. En forelskelse, dvs. en såkalt «Crush», oppstår når to brukere på listen gjensidig «liker» hverandre. Når du godtar en Crush blir dere satt i forbindelse med hverandre og får muligheten til å chatte.

«happn charm» derimot er en måte å omgå prosessen med å gjensidig like hverandre. Ved å sende en «Charm» til noen du har gått forbi, kan du invitere dem til å chatte med deg – uavhengig av om dere begge har sagt at dere liker hverandre.

happn i Norge

happn-appen startet i Frankrike og har brukt litt tid på å bli relativt populær i Norge. Det er best å bruke appen i en storby som f.eks. Oslo, fordi man dermed får et mye bedre utvalg og større sjanse for å treffe på folk. På landet er sjansene antakeligvis mye mindre.

Og du kan selvfølgelig også bruke appen i andre land. Det eneste som er viktig er at folk har appen på smarttelefonen sin. Dermed er det kun opp til tilfeldighetene hva som skjer videre!

Happn App - Priser:

  • Det er gratis å laste ned og bruke appen.
  • Crush-funksjonaliteten kan omgås ved bruk av Charm-funksjonaliteten. Denne tjenesten starter på kr 11,- / credit.

Review Summary

Noen kjappe fakta om Happn App

You´ve crossed paths with

Test result:

Happn Appble sist testet i June 2024 with3

Uttalelse fra: Margareta Lund

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top