Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2018

En av våre anbefalinger i kategorien
"Mobil Dating":

Tinder App Norge

Tinder App Norge

Tinder is how people meet. It's like real life, but better.

Link: www.tinder.com

Rangering: 3

Tinder App Norge Oppsummering av vår anmeldelse av … 2018:

Tinder Norge

Tinder ble først opprettet i USA i September 2012. Siden 2013 har datingappen vært tilgjengelig i iTunes Store i Norge. Med fler enn 6 milliarder brukere på verdensbasis og 10.000 til 20.000 nye medlemmer hver dag, hevder Tinder App å ha formidlet mer enn 60 millioner treff.

Gjennomgang av Tinder Norge - funksjonalitet:

Suksessformelen til Tinder ligger i hvor enkel appen er å bruke. Den henter relevante opplysninger fra Facebook, som alder og kjønn, samt informasjon om antall felles venner eller interesser. Basert på dette foreslår appen potensielle partnere. Alt du trenger å gjøre er å skille mellom venstre og høyre: hvis du sveiper til høyre betyr det at du ønsker å bli kjent med den personen og hvis du sveiper til venstre er du ikke interessert.

tinder norge

Gjennomgang av Tinder Norge - styrker:

  • Rask og enkel å bruke
  • Samtalen mellom to medlemmer innledes kun når begge "liker" hverandres profiler (du ser en såkalt "Match" på skjermen) - du kan unngå meldinger fra personer du ikke er interessert i.
  • En person som blir avvist får ikke vite at han eller hun har blitt avvist.
  • Tjenesten er helt gratis.

Gjennomgang av Tinder App Norge - svakheter:

  • Antall norske brukere på Tinder er fortsatt lavt. Det å finne noen som passer fungerer kun for  større avstander. Hvis du skanner lokalområdet og kortere avstander får du stort sett følgende resultat: "Det ser ikke ut som det er noen i området ditt ..."
  • Tinder tiltrekker seg primært unge mennesker - 54 % av brukerne er mellom 18 og 24 år.
  • Appen er ikke for folk som er ute etter seriøse forhold.

Tinder - sannsynlighet for suksess:

Tinder tiltrekker seg hovedsaklig unge mennesker fordi appen er enkel å bruke og man finner lett nye personer som passer forholdsvis raskt. Men prinsippet bak Tinder er veldig overfladisk. Det eneste man gjør er å se på profilbildet til personen man får opp, og bestemmer seg for om man liker det man ser eller ikke. Det gis ingen ytterligere informasjon om personen. Det er greit for en flirt, men hvis man er ute etter et seriøst forhold er det lite sannsynlig at man finner profiler som passer der. Med nettdatingsteder som Elitesingles.no, be2 eller vanlige nettdatingsteder som Match.com er du garantert i gode hender.

Review Summary

Noen kjappe fakta om Tinder App Norge

Tinder is how people meet. It's like real life, but better.

Test result:

Tinder App Norgeble sist testet i januar 2018 with3

Uttalelse fra: Margareta Lund

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top