Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

En av våre anbefalinger i kategorien
"Spesielle datingsider":

50plusmatch.no

50plusmatch.no

Dating for aktive mennesker over 50

Link: www.50plusmatch.no

Rangering: 3,5

50plusmatch.no Oppsummering av vår anmeldelse av … 2024:

Single over 50 år søker etter kjærlighet og vennskap på 50PlusMatch. Mange av dem er aktive og interessert i å delta på ulike aktiviteter og være sosiale.  Akkurat nå har nettstedet over 25 000 medlemmer som er ute etter kjærlighet og vennskap.

Hvis du derimot søker et seriøst forhold, bør du også vurdere EliteSingles – hvor du også finner mange modne single personer. Forskjellen mellom de to datingsidene ligger i det faktum at single på 50PlusMatch generelt søker vennskap – noen å delta på aktiviteter med, gå på tur med eller bare ta en kaffe med. Muligheten for romantikk er absolutt til stede, men hvis du leter etter noen å bli forelsket i er sjansene større hos EliteSingles.

Start ved begynnelsen: Logg inn på 50PlusMatch

Logg inn på 50PlusMatch og velg dine grunnleggende opplysninger, bl.a. om du er mann/kvinne og ser etter en mann/kvinne. Du kan derimot ikke velge begge kjønn. Når du har registrert deg, finnes det en rekke fritekstfelt hvor du kan beskrive deg selv. Beskriv personligheten din og hva du leter etter. Dette vil gi andre single på 50PlusMatch en bedre ide om hvem du er og føre til flere meldinger.

50PlusMatch: Våre erfaringer

Vi har gjennomgått 50PlusMatch nøye for å gi deg våre erfaringer med plattformen. Det var ganske klart fra starten av at flertallet av de single var over 50 ... Kun et par medlemmer var i kategorien «under 50», men den generelle aldersgruppen lå i dette området. Det betyr at det er bedre sjanse for å finne noen på din egen alder.

Det var også noe veldig interessant når det gjaldt kjønnsdelingen på 50PlusMatch.no: Nettstedet averterer stolt at 42 % av de registrerte medlemmene er menn. Det betyr at 58 % av de resterende medlemmene er kvinner! I tillegg til dette kontrolleres alle profiler manuelt for å hindre at det opprettes falske profiler.

Hovedformålet med 50Plusmatch er å bokstavelig talt å matche single over 50 år med andre modne single i Norge. Flertallet av brukerne er derfor åpenbart single, men mange er primært ute etter å finne partnere for vennskap og deltakelse i aktiviteter. Det finnes derfor mange muligheter til å utvide både ditt romantiske og ditt sosiale liv på dette nettstedet!

Du kan både chatte med medlemmer på nett i sanntid eller sende dem en privat melding, noe som sikrer både lett og fleksibel kommunikasjon. En annen interessant måte å bli kjent med folk på er gjennom datingsidens Things2Share-funksjon, hvor medlemmene deltar i diskusjoner om ulike temaer.

Gratisfunksjoner på 50plusmatch

Det er helt gratis å opprette din perfekte profil på 50PlusMatch. Du kan derfor gi en positiv beskrivelse av deg selv (som også vil være nyttig når de ansatte manuelt sjekker profilen din), og dermed tiltrekke deg flere interesserte medlemmer og sikre deg flere meldinger. Brukere kan også gå innom chatterommet og delta i samtalene til medlemmene som er der for øyeblikket.

For best og mest effektiv tilgang til 50PlusMatch bør du riktignok registrere deg for et premium-medlemskap. Premium-medlemskapet gir deg ubegrenset tilgang til kommunikasjon, som er den beste måten å bli kjent med andre på og virkelig begynne å etablere forbindelser med andre – enten det er sosialt eller romantisk.

50plusmatch.no - Priser:

  • Du kan opprette en profil, laste opp et bilde og gå gjennom nettstedet helt gratis.
  • Hvis du ønsker å benytte deg av Things2Share og ubegrenset kommunikasjon, starter prisene på 99 kr/måned.

Review Summary

Noen kjappe fakta om 50plusmatch.no

Dating for aktive mennesker over 50

Test result:

50plusmatch.noble sist testet i June 2024 with3,5

Uttalelse fra: Margareta Lund

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Lignende datingsider:

Singles50
3,5

50plusstreffen.no
3,5

Top