Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

En av våre anbefalinger i kategorien
"Mobil Dating":

Academic Singles app

Academic Singles app

Finn velutdannede single i nærheten

Link: www.academicsingles.no

Rangering: 4,5

Academic Singles app Oppsummering av vår anmeldelse av … 2024:

Nå er Academic Singles også kommet i en apputgave, slik at du ikke går glipp av en mulig partner. Det liker vi! Dessuten blir portalen stadig mer populær. og da ville det være dumt å ikke kunne holde følge med konkurransen. Under testen vi utførte i Norge, fant vi rundt  110 000 brukere. De fleste av dem bruker allerede appen når de er på farten. Dermed er det større sannsynlighet for at e-posten din besvares raskere.

Vi har selvfølgelig også testet appen grundig. Den er tilgjengelig for alle Android og iOS-brukere. Når vi tester portaler, bruker vi som regel to team – et kvinnelig og et mannlig. Hvorfor det?  Det er ganske enkelt!  På den måten får vi ulike synsvinkler, og kan fortelle deg alle fordelene og ulempene.

Dette er våre kvinnelige testeres erfaringer med Academic Singles

De fleste av våre kvinnelige testere var begeistret over å ha full oversikt over alle de viktigste funksjonene. Appen til Academic Singles er tilgjengelig i de respektive appbutikkene, og lar seg raskt laste ned og installere. Testerne hadde fylt ut personlighetstesten på forhånd på datamaskinen. Dermed trengte de kun å logge seg inn før de kunne begynne å bruke innholdet.

Appen har et så enkelt design at du finner all informasjon ved første øyekast. Du ser kontaktforslagene, meldingene og hvem som har besøkt profilen din. I henhold til testernes erfaringer er det lett å se hvilke profiler som nylig er lagt til i Academic Singles-appen fordi disse er merket. Det er bra!  Noen ganger hender det nemlig at flere kontaktforslag legges til samtidig, og på den måten mister man ikke oversikten.

Dette er de mannlige testernes erfaringer med Academic Singles

De mannlige testerne skulle fylle ut personlighetstesten på smarttelefonen. Det var for de fleste den første ulempen. Riktignok må man kun klikke på de fleste av svarene og ikke skrive, men visningen på skjermen var veldig liten, slik at de med litt tykkere fingre hadde problemer under utfyllingen. Vårt tips: Gjør som de kvinnelige testerne og fyll ut personlighetstesten på datamaskinen.

Annet enn det hadde de mannlige testerne ingen andre negative erfaringer med appen. Derimot syntes de at profilene i Academic Singles-appen var mye bedre. Nå gir den lille grafikken større mening. De tar ikke opp så mye plass og ser mye bedre ut. Farvel til tonnevis av tekst! I likhet med nettstedet kan du også i appen fortsette å sammenligne hvor godt du passer sammen med potensielle kontaktforslag. Ved å klikke på sirkelen med poengene i profilbildet sendes du direkte til resultatene.

Hva er gratis i Academic Singles-appen?

Her gjelder de samme reglene som i nettutgaven. Du kan sende én melding gratis pr. medlem. Hvis du ønsker å vite hvem som har besøkt profilen din på Academic Singles må du betale for dette. Med andre ord for å ha direkte og aktiv kontakt med de andre medlemmene, må du ha et premiummedlemskap.

Academic Singles app - Priser:

  • 12 måneder = 399 kr./måned
  • 6 måneder = 499 kr./måned
  • 3 måneder = 599 kr./måned

Review Summary

Noen kjappe fakta om Academic Singles app

Finn velutdannede single i nærheten

Test result:

Academic Singles appble sist testet i June 2024 with4,5

Uttalelse fra: Margareta Lund

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Top