Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Ditt spørsmål:
Erfaringer: Det du trenger å vite om Academic Singles!

Academic Singles

Academic Singles

Finn velutdannede single i nærheten

Link: www.academicsingles.no

Det sier vi til dette:

Hva er Academic Singles og hvem er datingsiden egentlig for? Disse og mange andre spørsmål finner vi i ulike fora på Internett. Siden vi hos nettdating-eksperten.no har lang erfaring fra datingverdenen på nett, kan vi gi deg de riktige svarene på disse spørsmålene.

Erfaringer – Hva må du passe på?

Det første du må gjøre er å spørre deg selv om portalen oppfyller ønskene dine. Er du en akademiker eller en single person som søker etter en partner med klasse? Da er dette riktig sted! Hvis du derimot kun er ute etter en flørt, bør du vurdere andre portaler i stedet.

Alle som er ute etter et seriøst forhold, kan nå glede seg. Selskapet har tatt det europeiske markedet med storm. Det vil si at du finner mange likesinnede single her. Ifølge våre beregninger har portalen rundt 110 000 medlemmer i databasen sin i Norge.

Kan jeg starte å søke med en gang?

Nja. Du vil sikkert kunne skaffe deg et stort antall dater på denne måten, men Academic Singles er imidlertid en av de såkalte matchmakingsidene som bruker en personlighetstest for å finne passende kontaktforslag til deg. Det er ikke mulig å søke i databasen med en søkemaske! Når du registrerer deg på portalen for første gang, må du ta deg tid til å fullføre testen. Det hele tar ca. 15 minutter, og dreier seg hovedsakelig om dine ønsker, aversjoner og hvilke karakteregenskaper du har.

Etter at du har fullført testen kommer du inn i det interne medlemskapsområdet hvor du får se de første kontaktforslagene dine. Du trenger ikke å bekymre deg hvis du ikke fant en passende kontakt blant de første profilene. Forslagene oppdateres nemlig jevnlig.

Som gratismedlem har du riktignok ikke fri tilgang til alle funksjoner. Det du kan gjøre er å se på profiler og fortsette å motta nye kontaktforslag. Normalt sett må du betale hvis du ønsker aktiv kontakt med andre medlemmer på betalingspliktige portaler. Slik er det imidlertid ikke på Academic Singles, og denne ytterligere særegenheten må definitivt inkluderes i våre erfaringer. Her kan du nemlig skrive gratis til alle kontaktforslagene dine én gang! Skulle du derimot få svar, kan du kun ta kontakt hvis du inngår et medlemskap.

image

» Ta en titt på vår detaljerte gjennomgang av Academic Singles!

Antall aktive brukere, alderssammensetning, kjønnssammensetning, priser, ...

"Academic Singles" og vår testresult
Dette mener vi om Academic Singles ("Finn velutdannede single i nærheten"):
Academic Singles er en ny konkurrent til EliteSingles i Norge. Portalen er i rask vekst og tilbyr en topp tjeneste.
Margareta Lund

Expert

Review result:Academic Singles ble sist testet i June 2024 with
4
Lignende spørsmål til "Erfaringer: Det du trenger å vite om Academic Singles!":
Top