Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Ditt spørsmål:
Hva er prisen på tjenestene hos Academic Singles?

Academic Singles

Academic Singles

Finn velutdannede single i nærheten

Link: www.academicsingles.no

Det sier vi til dette:

Har du lest om Academic Singles i media og er nysgjerrig på å finne ut mer? Da har du kommet til rett sted! Vi, datingekspertene fra nettdating-eksperten, svarer gjerne på forskjellige spørsmål du måtte ha om emnet. Nedenfor forteller vi deg hvor mye et medlemskap koster og hvordan prisen raskt kan stige:

Prisen på tjenestene hos Academic Singles i May 2024

I likhet med de fleste plattformer tilbyr Academic Singles flere abonnementsplaner, som blir billigere jo lenger du forplikter deg:

  • 12 måneder = 349 kr/måned
  • 6 måneder = 499 kr/måned
  • 3 måneder = 599 kr/måned

Som med alle betalingsbaserte datingsider, er det lurt å teste hva de har å tilby, før du investerer i tjenesten. Sjekk ut gratisområdet først, og hvis du er interessert, velger du en liten premium-pakke med kort forpliktelsestid. Medlemskapet på én måned virker kanskje litt dyrt ved første øyekast, men det er definitivt billigere enn å betale for et halvt år.

Hvis du virkelig liker Academic Singles, gir det mening å registrere seg for et lengre medlemskap. Det vil bli mye rimeligere i lengden.

Prisbegrunnelse

Forestill deg at du holder på å lage ditt eget datingnettsted. Du ønsker det beste for brukerne dine og du ønsker å skape et navn for deg selv. Hvis ingen kjenner til nettstedet ditt, virker arbeidsmengden du har lagt hittil kanskje ikke så skremmende. Dette vil derimot endre seg når du har hundrevis eller sågar tusenvis av personer som logger seg på hver dag. Du må sørge for at brukerne dine er trygge. Du må beskytte dem mot falske profiler og svindlere. Du må hjelpe dem med spørsmål og problemer hele tiden. På et eller annet tidspunkt vil du rett og slett ikke ha nok tid til å ta deg av alle disse oppgavene. Du trenger penger til å forsørge deg selv og drive plattformen, samtidig som du forsøker å utvide virksomheten din. Vi håper at du nå forstår at en gratismodell ikke alltid er den beste løsningen.

Finnes det noen funksjoner som er gratis?

Ja, ikke alt på Academinc Singles koster penger. Registrering, personlighetstesten og profiloppretting er gratis. Du vil motta egnede kontaktforslag som du kan kontakte én gang helt gratis.

Betalingsmåter

Du kan velge mellom følgende betalingsmåter:

  • Kredittkort
  • Bankoverføring

Er det verdt det?

Det vanligste spørsmålet vi vanligvis får, er: «Er prisen på tjenestene til Academic Singles verdt det?» Eller «Kan jeg få det billigere andre steder?» Svaret vårt er at din nettdatingsuksess ikke bare er knyttet til én enkelt datingplattform!

Det hele koker ned til hva du virkelig ønsker. Hvis du ønsker et seriøst forhold og samtidig foretrekker en person med akademisk bakgrunn, da er dette nettstedet for deg!

image

» Ta en titt på vår detaljerte gjennomgang av Academic Singles!

Antall aktive brukere, alderssammensetning, kjønnssammensetning, priser, ...

"Academic Singles" og vår testresult
Dette mener vi om Academic Singles ("Finn velutdannede single i nærheten"):
Academic Singles er en ny konkurrent til EliteSingles i Norge. Portalen er i rask vekst og tilbyr en topp tjeneste.
Margareta Lund

Expert

Review result:Academic Singles ble sist testet i April 2024 with
4
Lignende spørsmål til "Hva er prisen på tjenestene hos Academic Singles?":
Top