Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Ditt spørsmål:
Våre erfaringer med Be2

be2.no

be2.no

be2 hjelper deg å finne kjærligheten

Link: www.be2.no

Det sier vi til dette:

Vi har allerede samlet flere erfaringer med Be2, enten gjennom våre testere eller fra våre brukere på e-post og telefon.

Brukernes generelle erfaringer er uten tvil positive. Be2 er veldig profesjonelt designet og hadde tidligere flere hundre tusen  norske brukere, som alle hadde fullført den store personlighetstesten.

Sjansen for å finne en partner på Be2 ble tidligere sett på av mange brukere som veldig høy. Ikke speiselt rart! Be2 ble ansett som den største nettdatingtjenesten i verden med millioner av single fra en rekke land.

Slik er brukernes erfaringer

Hvilke erfaringer er det mange single husker fra Be2? To brukere har sendt oss sine erfaringer med datingtjenesten Be2 på e-post.

Anna (30, fra Bodø):

Det var den vitenskapelige metoden på Be2 som fascinerte meg. Jeg er samfunnsviter og ble raskt imponert av personlighetstesten på Be2.

Kontaktforslagene jeg deretter mottok var generelt sett OK. Kun ett av forslagene skilte seg ut fra alle de andre.

Kontaktforslaget hadde en heller lav score og jeg lurte hele tiden på hvorfor teksten eller skrivestilen i profilen til MaximusGallus, som profilinnehaveren kalte seg, virket så kjent.

Det viste seg at MaximusGallus var en tidligere klassekamerat av meg, dvs. vi deltok på et kurs i kreativ skriving sammen i over et år!

At vi kjente hverandre oppdaget vi først da vi møttes på vår første date, og måtte le fordi vi ikke kjente hverandre igjen på profilbildene og begge hadde vært for sjenert til å spørre den andre om å få flere bilder!

Morten (60, fra Halden):

Jeg ble først kjent med og glad i Eva  gjennom Be2. Erfaringene med Be2 var litt kom si, kom sa. Som regel fikk jeg ikke svar, og hvis det kom et så var det kun seige og trege samtaler.

Men det var inntil jeg mottok Eva som et kontaktforslag og skrev til henne. Det virket som om hun bokstavelig talt bodde foran datamaskinen fordi hun alltid svarte veldig raskt på meldingene mine. Svaret hennes startet alltid med:

Hei, kjære Morten! Jeg gleder meg alltid til å lese meldingene dine!

Vi møttes som man så ofte gjør, i en bar, og tilbrakte halvparten av natten der. Etterpå gikk alt veldig fort, fordi vi begge ikke lenger ville være uten den andre. Hun flyttet til meg på landet og har tatt kjærlig vare på meg siden den gang.

Som du ser kan det fungere. Kanskje ikke umiddelbart, men med litt tålmodighet kan også du finne en ny partner på Be2. Vi ønsker deg lykke til!

image

» Ta en titt på vår detaljerte gjennomgang av be2.no!

Antall aktive brukere, alderssammensetning, kjønnssammensetning, priser, ...

"be2.no" og vår testresult
Dette mener vi om be2.no ("be2 hjelper deg å finne kjærligheten"):
En verdensomspennende partnerformidling, siden 2007 også i Norge. be2 er den partnerformidlingen i verden med flest medlemmer. I Norge hører be2 også til de beste og vinner stadig nye medlemmer, ikke minst gjennom TV-reklame.
Margareta Lund

Expert

Review result:be2.no ble sist testet i April 2024 with
4
Lignende spørsmål til "Våre erfaringer med Be2!":
Top