Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Ditt spørsmål:
Dette er prisene hos Be2

be2.no

be2.no

be2 hjelper deg å finne kjærligheten

Link: www.be2.no

Det sier vi til dette:

Vi har jobbet lenge med akkurat dette temaet og har kommet frem til at dette spørsmålet trenger et lengre svar. Bruk gjerne innholdsfortegnelsen hvis du er interessert i bestemte avsnitt. Du videresendes dermed direkte til ønsket avsnitt.

Oversikt over prisene på Be2:

Oversikt over prisene hos Be2 i June 2024

I likhet med nesten alle partnerformidlingssider har Be2 også ulike abonnementsmodeller, som blir billigere med lengden på abonnementet.

  • 12 måneder = 199 kr/måned
  • 6 måneder = 249 kr/måned
  • 3 måneder = 399 kr/måned

Startabonnementet på 3 måneder gir deg en god mulighet til å titte rundt på portalen, men det er også det dyreste alternativet, på grunn av minimumsperioden, når man tar månedsprisene hos Be2 i betraktning.

Hvis du starter med å bestille et abonnement på seks måneder (og så lang tid trenger man for et seriøst partnersøk) betaler man rundt en tredjedel mindre pr. måned.

Den tredje varianten dekker et helt år og koster enda noen få kroner mindre pr. måned.

Hvorfor tar Be2 betalt?

Siden etableringen i 2004 har over 36 000 000 internasjonale single registrert seg på portalen og fylt ut personlighetstesten. For å kunne administrere dette store antallet medlemmer, opprettholde driften av nettstedet (store servere, vedlikehold, osv.) og fortsette å videreutvikle partnerformidlingen slik at treffrekvensen økes ytterligere, samtidig som alt også er teknisk oppdatert, er det nødvendig å betale for å bruke tjenestene på Be2.

Er det noe som er gratis?

Ja, det er ikke alt du kan gjøre på Be2-portalen du må betale for. For eksempel er registreringen og utfyllingen av spørreskjemaet gratis. Du trenger heller ikke å betale noe for evalueringen av personlighetstesten på Be2. Til og med kontaktforslagene får du gratis. Du kan også se på de andre profilene (uten bilder) og sende og motta standard kontaktforespørsler.

OBS! Det er ikke snakk om personlige meldinger.

Slik betaler du for medlemskapet

For øyeblikket er det kun mulig å inngå et medlemskap ved bruk av et kredittkort.

Passer det for meg?

Ofte får vi spørsmålet: «Er Be2 noe for meg i det hele tatt?» Eller «Kan jeg lykkes like godt hos en rimeligere tilbyder?» Ja, du kan også lykkes hos andre rimeligere og til dels veldig rimelige (gratis!) tilbydere.

Du kan imidlertid også bli truffet av lyn, fordi alt er mulig. Hvis du seriøst leter etter en permanent livspartner, er det mye større sannsynlighet for at du finner dette på en betalingspliktig portal. For på disse portalene søker ALLE seriøst etter en ny partner.

image

» Ta en titt på vår detaljerte gjennomgang av be2.no!

Antall aktive brukere, alderssammensetning, kjønnssammensetning, priser, ...

"be2.no" og vår testresult
Dette mener vi om be2.no ("be2 hjelper deg å finne kjærligheten"):
En verdensomspennende partnerformidling, siden 2007 også i Norge. be2 er den partnerformidlingen i verden med flest medlemmer. I Norge hører be2 også til de beste og vinner stadig nye medlemmer, ikke minst gjennom TV-reklame.
Margareta Lund

Expert

Review result:be2.no ble sist testet i May 2024 with
4
Lignende spørsmål til "Dette er prisene hos Be2 i 2024!":
Top