Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Ditt spørsmål:
Hva er EliteSingles?

Elitesingles

Elitesingles

For single med høye forventninger

Link: www.elitesingles.no

Det sier vi til dette:

Alle som bestemmer seg for å prøve nettdating lider valgets kvaler. «Hvilken side er bra for meg?» «Hva tilbyr den meg?» Dessuten finnes det også mange single som lurer på hva EliteSingles egentlig er. Ja, hva er det egentlig? Vi har tatt en nærmere titt på dette og skaffet oss mer informasjon om EliteSingles. 

Portalen passer spesielt godt for single som ønsker å inngå et langvarig partnerskap. Det spiller ingen rolle om man allerede har erfaring med nettdating eller ikke. EliteSingles er definitivt ikke ukjent i bransjen. Selskapet er aktivt over hele verden og har rundt 13 millioner medlemmer. Også i Norge bruker mange single tjenestene til EliteSingles. Portalen har litt under 120 000 medlemmer i dag. Med andre ord, mange mennesker å bli kjent med som alle ser ut til å ha kun ett mål ... nemlig å finne en livspartner.

Hva er våre erfaringer med Elite Singles? Førsteinntrykket vårt

Her skjer det mye! I løpet av vår testerkarriere har vi allerede vært innom mange portaler. Mange reklamerer med et stort antall medlemmer, men etter å ha registrert oss var det meste ganske annerledes. Nesten ingen brukere var på nett, det fantes mange ufullstendige profiler og man hadde en følelse av at de samme personene dukket opp hver gang man utførte et søk.

Med datingtjenesten EliteSingles har vi hatt helt andre erfaringer. Etter registreringen ble vi umiddelbart vist hvilke kontakter som passer for oss, dvs. hvilke av de mange single som har tilsvarende ideer om et lykkelig liv. Det var ganske mange, men antallet varierte avhengig av testprofilene våre. Men det var ingen grunn til bekymring, for så snart en passende kontakt dukket opp ble den lagt til i vårt interne medlemsområde.

Litt om medlemmene vi fant gjennom våre erfaringer med EliteSingles

Kontaktforslagene vi fikk var OK. Som gratismedlem kan man se på de ulike profilene på EliteSingles i fred og ro – dvs. du får all informasjon om kontaktforslaget og matchfaktoren deres, men profilbildene er forvrengt. Bildene blir kun vist som normalt når man inngår et betalingspliktig abonnement. Et abonnement er også nødvendig for å komme i kontakt med den respektive personen.

I tillegg fant vi ut at medlemsbasen på EliteSingles er veldig variert. Selvfølgelig avhenger det også litt av hvilke innstillinger man har gjort. Våre testprofiler søkte etter partnere fra ulike aldersgrupper, og fant at kvinnene og mennene på portalen har en gjennomsnittsalder på rundt 39 år og at de normalt har høyere utdanning.

Konklusjonen

Hvis du ikke lenger kun er ute etter å flørte, kan du ta en tur innom partnerformidlingstjenesten EliteSingles. Registreringen er litt lang pga. personlighetstesten, men deretter kan du se deg rundt gratis. Det er bra! På den måten vet man allerede hva som tilbys før man bestemmer seg for å inngå et abonnement.

image

» Ta en titt på vår detaljerte gjennomgang av Elitesingles!

Antall aktive brukere, alderssammensetning, kjønnssammensetning, priser, ...

"Elitesingles" og vår testresult
Dette mener vi om Elitesingles ("For single med høye forventninger"):
ELITESINGLES nettsiden er en av de tre beste online partnerformidlingene i Norge, rettet mot et høyt utdannet publikum. Her får man hjelp i søket etter den rette partneren.
Margareta Lund

Expert

Review result:Elitesingles ble sist testet i June 2024 with
5
Lignende spørsmål til "Hva er EliteSingles?":
Top