Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Ditt spørsmål:
Hva med Elitesingles priser?

Elitesingles

Elitesingles

For single med høye forventninger

Link: www.elitesingles.no

Det sier vi til dette:

Leter du etter informasjon om prisene på EliteSingles fordi du lurer på om du skal registrere deg? Da er dette din mulighet til å finne all den viktige informasjonen du trenger. På denne måten kan du bestemme deg med en gang om det er verdt å registrere seg.

Dette er prisene hos EliteSingles fra April 2024

I likhet med de fleste andre datingnettsteder har EliteSingles også flere medlemskapsmuligheter, som blir billigere jo lenger du forplikter deg.

  • 12 måneder: 329 kr/måned
  • 6 måneder: 449 kr/måned
  • 3 måneder: 749 kr/måned

Hvis du ønsker å teste ut nettstedet og alle funksjonene først, kan du begynne med et medlemskap på én måned. Dette er dyrere enn hvis du registrerer deg for 12 måneder, men hvis du ikke liker tjenesten, har du muligheten til å avslutte medlemskapet innen en kort tidsperiode.

Hvis du liker hva nettstedet har å tilby og ønsker å bruke det i en lengre periode, gir det mer mening å velge et lengre medlemskap. Dette vil redusere den månedlige kostnaden.

Hvorfor du må betale!

Det er veldig enkelt. Du får det du betaler for. Dette gjelder spesielt for anerkjente matchmakere. De lager og gjennomfører personlighetstester, og matcher deg med potensielle partnere basert på resultatene.

Hvis dette var din nettside, ville du tilbudt en slik tjeneste gratis? Sannsynligvis ikke! Og når antallet brukere stiger, vil hobbyen din raskt bli til en fulltidsjobb og det er grunnen til at tjenestene til EliteSingles ikke er gratis.

Kan du bruke noe gratis?

Ja, ikke alt på EliteSingles koster penger. Registrering og oppretting av profil er gratis. Men det er det. Nesten. Du kan også se på kontaktforslagene dine. Men for å faktisk kunne ta kontakt, må du være premiummedlem.

Betalingsmåter?

Den mest brukte betalingsmåten er:

  • Kredittkort

Er det verdt det?

Dette er det vanligste spørsmålet vi får: «Er prisen på tjenestene til EliteSingles virkelig verdt det?» Eller «Er det mulig å finne samme tjeneste billigere et annet sted?» Du finner selvsagt gratis versjoner av denne tjenesten, og kanskje finner du til og med livsledsageren din.

Men på den annen side kan også du vinne i Lotto eller bli truffet av lynet. Sånn er livet! Hvis du ikke vil overlate søket ditt etter en partner til tilfeldighetene, har du kommet til rett sted.

image

» Ta en titt på vår detaljerte gjennomgang av Elitesingles!

Antall aktive brukere, alderssammensetning, kjønnssammensetning, priser, ...

"Elitesingles" og vår testresult
Dette mener vi om Elitesingles ("For single med høye forventninger"):
ELITESINGLES nettsiden er en av de tre beste online partnerformidlingene i Norge, rettet mot et høyt utdannet publikum. Her får man hjelp i søket etter den rette partneren.
Margareta Lund

Expert

Review result:Elitesingles ble sist testet i March 2024 with
5
Lignende spørsmål til "Hva er prisene til EliteSingles i 2024?":
Top