Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Date: 03. March 2018

Et godt sexliv kan lønne seg på kontoret

Det er mange måter å styrke arbeidslivet på: Plasser noen humørfremmende planter på produktivitetsplassen din, unngå bruk av bestemte ord, eller bare skap en behagelig og hyggelig atmosfære. Noe du derimot kanskje ikke har tenkt på, er sammenhengen mellom det som skjer under dynen din og det du presterer på jobb. En studie som er publisert i Journal of Management har nemlig funnet bevis på at sex kan ha større innvirkning på jobbprestasjonen din enn du tror.

159 gifte, heltidsansatte voksne ble bedt om å fullføre tre daglige undersøkelser over en periode på to uker – på morgenen, ettermiddagen og kvelden. Undersøkelsen spurte om deltakernes seksuelle aktivitet natten før, og deres aktuelle humør og produktivitet på jobben.

Resultatene viste at dagen etter at deltakerne rapporterte at de hadde hatt sex, var de ikke bare i bedre humør på jobben (5 prosent bedre humør i gjennomsnitt ifølge Tonic), men hadde også en høyere følelse av tilfredshet og jobbengasjement. Studien fant også en sammenheng som støtter opp om et omvendt funn – hvis deltakerne var stresset eller ulykkelige på jobb, så økte også sannsynlighet for at de ikke hadde sex den dagen.

Kilde: wellandgood.com

Norsge nyheter nettdating

Alle nyheter om "datingsider"

Lignende emner:

Dating tips
Dating tips

Datinganalyse
Beste datingsider: medlemskap strukturer, profiler,...

Alle datingsider fra A-Å
Alle datingsider vurderinger

Top