Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

En av våre anbefalinger i kategorien
"Spesielle datingsider":

Singles50

Singles50

Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Link: www.singles50.no

Rangering: 4,5

Singles50 Oppsummering av vår anmeldelse av … 2024:

Du har garantert hørt om seniordating, ettersom denne trenden har tatt veldig av. Dagens single over 50 år benytter ikke lenger kun den gammeldagse metoden til å finne nye kontakter – de bruker også Internett! Og Singles50.no  er et nytt alternativ på markedet. Portalen har ca. 60 000  brukere i Norge  i dag og er således en veldig populær datingside. Vi ventet derfor ikke lenge før vi tok en nærmere titt på hva de har å tilby:

Anmeldelse av Singles50 – Dette fant vi.

Portalen retter seg spesielt mot seniorer som er på utkikk etter et nytt og seriøst partnerskap. Hvert medlem må derfor fylle ut en personlighetstest når de registrerer seg. Denne består av 34 spørsmål som, i tillegg til medlemmenes personlighet, også fokuserer på hva slags partner man er ute etter.

Så sett av rundt 15 minutter og svar nøye på spørsmålene. Etter testen legger du inn opplysninger om deg selv, slik som høyde, vekt, hår- og øyefarge. Deretter får du tilgang til det interne medlemsområdet. Der finner du dine første kontaktforslag som er generert på grunnlag av informasjonen du oppga.

Det som selvfølgelig ikke bør mangle i vår anmeldelse er ekstratjenestene som Singles50 har å by på. På profilbildet til kontaktforslagene ser du en verdi som viser i hvilken grad denne personens egenskaper passer med dine. Jo høyere verdi, desto flere felles egenskaper har dere. Hvis resten av profilen i tillegg stemmer med dine ønsker, kan du sende en «Icebreaker» i form av en gratis melding. Denne lille fordelen får nemlig alle Basis-medlemmer. Det er riktignok en liten ulempe med dette, fordi man kun kan lese svaret hvis man er Premium-medlem.

Hva med prisene på Singles50?

Som allerede nevnt, kan man sende første melding gratis. Personlighetstesten, tilgangen til kontaktforslagene og opprettelsen av en profil er alle gratistjenester på Singles50.no. Hvis man derimot ønsker å se hvem som har vært innom profilen sin og aktivt komme i kontakt med andre medlemmer, må man inngå et premium-medlemskap. Prisen på premium-medlemskapet ligger på middels til øverste nivå.

Singles50 - Priser:

  • 12 måneder = 299 kr./måned
  • 6 måneder = 399 kr./måned
  • 3 måneder = 499 kr./måned

Review Summary

Noen kjappe fakta om Singles50

Den eksklusive datingsiden for single i moden alder

Test result:

Singles50ble sist testet i June 2024 with4,5

Uttalelse fra: Margareta Lund

Margareta Lund
har siden 2008 overvåget online-dating-scenen i de skandinaviske lande og betragtes af medierne som førende ekspert inden for området.
Lignende datingsider:

50plusmatch.no
4,5

50plusstreffen.no
4,5

Top