Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Date: 26. February 2014

Arbeidstakere som er utro mot sine partnere koster arbeidsgivere $ 17 millioner daglig

Hvis du er utro mot partneren din vil du antakeligvis få store problemer hjemme, men det koster også arbeidsgivere millioner av dollar hver dag. I følge en undersøkelse utført av nettdatingstedet for gifte og samboende VictoriaMilan, går et stort antall arbeidstimer med på å være utro på nett hver dag, og arbeidsgivere over hele verden taper $ 17 mill. (105 mill. kr) pr. dag som følge av disse aktivitetene.

Nettstedets undersøkelse, som omfattet 4000 personer, fant at de som var utro brukte flere arbeidstimer enn andre timer i døgnet på å finne og bli kjent med elskere eller elskerinner på nett.

Faktisk viste undersøkelsen at arbeidstakere bruker gjennomsnittlig 1,17 arbeidstimer på å kommunisere med den de er utro med mens de er på jobb.

"I dag har vi fordelen av å kunne komme i kontakt med andre personer som ønsker det samme på nett", sa Sigurd Vedal, adm. dir. og grunnleggeren av VictoriaMilan.

"Basert på vår siste undersøkelse ser det ut til at mange av medlemmene våre tar kontakt med hverandre for å krydre tilværelsen mens de er på jobb. Vi bare håper at de gjør det i pausene sine, ettersom selskapene ellers vil tape mye penger."

Undersøkelsen fant også at flertallet (68 %) av de spurte svarte at de kommuniserer med den de er utro med på nett ved bruk av PC eller smarttelefon, mens en fjerdedel (25 %) sa at de bruker tid på å kommunisere med elskeren eller elskerinnen når de er hjemme.

Bare 7 % oppga at de måtte finne andre steder for å kommunisere med den de er utro med.

VictoriaMilan sa at de som kommuniserer med elskeren eller elskerinnen mens de er på jobb også ble spurt om hvor mye tid de bruker på dette.

Les mer her: De beste portaler for en diskret affære eller sidesprang

Nesten fire av ti (38 %) svarte at de bruker ca. en halv time i snitt på å være utro på nett i løpet av arbeidsdagen, mens 25 % sa at de bruker ca. en time.

Ytterligere 19 % innrømmet at de bruker mellom en til to timer av arbeidsdagen til å kommunisere med elskeren eller elskerinnen på nett, mens utrolige 18 % rapporterte at de bruker mer enn to timer på dette hver dag.


Kilde: Victoriamilan.com

Norsge nyheter nettdating

Alle nyheter om "datingsider"

Lignende emner:

Dating tips
Dating tips

Datinganalyse
Beste datingsider: medlemskap strukturer, profiler,...

Alle datingsider fra A-Å
Alle datingsider vurderinger

Top