Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Date: 26. September 2014

Enslige foreldre slutter ikke å date avslører en studie

En studie viser at enslige småbarnsforeldre ikke går på akkord med sine seksuelle behov og er også villige til å date mer enn enslige foreldre med eldre barn. “Vårt datagrunnlag er stort nok til å kunne si noe om intimlivet til enslige foreldre”, sa evolusjonsbiolog Justin R. Garcia fra Kinsey Institute for Research in Sex, Gender and Reproduction ved Indiana University.

Mannlige og kvinnelige småbarnsforeldre opplever hormonelle endringer som kan påvirke seksualiteten deres.Tidligere forskning har vist at selv om man må ha sex for å få et barn, kan et barn ha en forstyrrende effekt på foreldrenes sexliv. Den nye studien omfattet 5805 enslige voksne (2830 single kvinner og 2975 single menn), hvorav 84 prosent hadde hatt tidligere romantiske erfaringer. “Denne studien var uvanlig ettersom den fokuserte på seksual- og datingatferden til enslige småbarnsforeldre i stedet for småbarnsforeldre som bor sammen,” supplerte Peter Gray, førsteamanuensis i antropologi ved University of Nevada i Las Vegas.

Ifølge Garcia har enslige personer gjennomsnittlig mindre seksuell aktivitet enn personer i parforhold. Grunnen til dette er antakeligvis fordi de først må finne en partner å ha sex med.Enslige foreldre på sin side har kun begrenset tid og energi til en rekke konkurrerende krav i livet deres.“Uten hjelp av en partner må enslige foreldre ofte bruke mer energi på å oppdra barn, slik at man i teorien kunne tenke seg at enslige foreldre ikke dater så mye.Men det stemmer ikke med det vi fant,” påpekte Garcia.

Studien ble publisert på nett i Journal of Sex Research.

Kilde: IANS

Norsge nyheter nettdating

Alle nyheter om "datingsider"

Lignende emner:

Dating tips
Dating tips

Datinganalyse
Beste datingsider: medlemskap strukturer, profiler,...

Alle datingsider fra A-Å
Alle datingsider vurderinger

Top