Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Date: 22. April 2015

Stalking i praksis: Hvor farlig er Tinder Stalking?
Slik fjerner du datingapprisikoen helt

Oslo, 22.04.2015 – Datingapper som Tinder er ikke bare populære steder for en rask flørt, de gir også stalkere og snushaner en plattform å boltre seg på. Det finnes allerede instruksjoner på Internett som viser hvordan du får tak i personlig informasjon om flørtepartneren din. Ekspertene fra Singlebörsen-Vergleich har testet ut risikoen for å bli stalket på 100 Tinder-profiler og hvordan man kan beskytte seg mot stalking på en mest mulig effektiv måte.

Liten fare til tross for alarmerende enkeltsaker: Av de 50 kvinnelige og mannlige profilene som ble kontrollert i testen var det ikke mulig å stalke 60 % av dem gjennom appen. Jakten endte på Googles bildesøk. I et spesielt heftig tilfelle hadde testerne muligheten til å overraske en Tinder-bruker direkte på jobben.

Test: 100 Tinder-profiler
Test: 100 Tinder-profiler

Når man snakker om Tinder Stalking, så handler det om å google frem offerets fullstendige navn ved å bruke personens bilde og fornavn fra datingappen, og deretter finne personen på Facebook eller i det virkelige liv.

Selv om det finnes en god del eksempler på Tinder Stalking er det ingen grunn til panikk: «Hvis man holder seg til et par grunnregler kan man fjerne risikoen for å bli utsatt for Tinder Stalking helt», sier Margareta Lund hos Den norske Nettdating-Eksperten. 

En regel for å beskytte seg mot Tinder Stalking er: Aldri bruk det samme profilbildet på flere sosiale plattformer! Den som bruker det samme bildet på Tinder og andre sosiale nettverk som Twitter, Instagram, Facebook eller andre åpne kataloger, utsetter seg for fare ved at bildet gjør det enklere for stalkeren å finne informasjon.

De 3 beste tipsene mot stalking finner du i den fullstendige testen:

http://www.nettdating-eksperten.no/dating-tips/tinder-stalking.htm

Om www.nettdating-eksperten.no:

«Den norske Nettdating-Eksperten» anser seg selv som uavhengig observatør av det norske markedet for nettdating. Nettdating-Eksperten Norge er en del av det internasjonale metaflake-nettverket som har virksomhet i 14 land, inkludert Köln i Tyskland, Watwill i Sveits og London i England.

Kontaktperson:
Margareta Lund, metaflake
Tlf.: +49-221-1308710

E-post: [email protected]

Norsge nyheter nettdating

Alle nyheter om "datingsider"

Lignende emner:

Dating tips
Dating tips

Datinganalyse
Beste datingsider: medlemskap strukturer, profiler,...

Alle datingsider fra A-Å
Alle datingsider vurderinger

Top