Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Date: 12. May 2015

Sannheten bak profilbilder

Mang en nettdatingbruker føler at han eller hun er fanget i en katalog. Grunnen til dette er de optimaliserte bildene som prøver å presentere det beste ved hver person. Men en studie mener å ha funnet ut hvor ekte eller attraktive disse bildene oppleves blant menn og kvinner.

Nettdating som kunstgalleri?

Med innføringen av datingapper ble det mulig å finne en partner når man er på farten. Det var enkelt å hente frem dusinvis av profiler pr. minutt og like enkelt å forkaste dem igjen. Hvordan skal man da kunne gjøre seg interessant? Jepp, det stemmer! Ved bruk av redigerte bilder. Denne metoden har likevel en stor ulempe, for du vil sjelden finne ut hva andre brukere mener om disse redigerte bildene dine!

Menn stoler også på redigerte bilder

Oppgaven til de 305 deltakerne (mellom 17 og 36 år) i studien var å evaluere profilbildene til det motsatte kjønn. Bildene de fikk se ble presentert i to versjoner. Den første versjonen var et helt vanlig bilde, mens den andre versjonen var et profesjonelt, redigert bilde med en spesiell belysning. Resultatene var interessante. Både menn og kvinner mente at de redigerte bildene var mest attraktive og tiltrekkende. I motsetning til kvinnene derimot, mente mennene at bildene med den spesielle belysningen var mer pålitelige. Ifølge studielederen, Rory McGloin, er pålitelighet i sammenheng med nettdating ganske interessant ettersom bearbeidede bilder egentlig lurer den potensielle partneren. Mennene ville forøvrig ikke avstå fra å date en kvinne, selv om sannsynligheten for at den utvalgte ikke stemmer overens med bildene er høy.

Norsge nyheter nettdating

Alle nyheter om "datingsider"

Lignende emner:

Dating tips
Dating tips

Datinganalyse
Beste datingsider: medlemskap strukturer, profiler,...

Alle datingsider fra A-Å
Alle datingsider vurderinger

Top