Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Date: 05. January 2016

I dette landet faker kvinner orgasmer mest, ifølge en ny studie, og USA er ikke så langt bak

Mange kvinner har faket orgasme en eller annen gang i sitt liv. Det er tonnevis av årsaker til at kvinner faker orgasmer eller lager lyder under sex. Ifølge en studie fra 2011, publisert i Archives of Sexual Behavior, innrømmet 66 prosent av kvinnene at de stønnet når de hadde sex for at partneren deres skulle nå klimaks raskere og 87 prosent sa at de ble mer snakkesalige under sex for å øke partnerens selvbilde. Men uavhengig av grunnen for hvorfor kvinner gjør det, så har en ny verdensomspennende undersøkelse av kvinners seksuelle tilfredsstillelse lagt vekt på å finne ut hvem som gjør det mest. Og resultatet av undersøkelsen viser at det er franske kvinner som faker mest. Men det er ikke alt. Av alle landene som var med i undersøkelsen viste det seg at franske kvinner også hadde mest problemer med å oppnå orgasme –  og hadde minst regelmessige orgasmer.

Det internasjonale gallup- og markedsføringsfirmaet, Ifop, spurte 8 000 kvinner fra Frankrike, USA, Spania, Storbritannia, Italia, Canada, Nederland og Tyskland om seksuell tilfredsstillelse. Av de spurte fra Frankrike svarte 49 prosent at de «relativt regelmessig» slet med å nå klimaks når de hadde sex. Når det gjaldt spørsmålet om å fake orgasmer, toppet Frankrike igjen listen hvorpå en tredjedel av dem oppga at de regelmessig faket orgasmer.

Så hva er grunnen til alle orgasmeproblemene i Frankrike? Ifølge François Kraus fra Ifop, har kvinner i Frankrike et høyt nivå av stress og utmattelse sammenlignet med kvinner i andre land, og dette fører til ustabile emosjonelle tilstander og redusert libido. Kraus konstaterte også at franske par fortsatt holder seg mer til penetrerende sex, noe som ikke akkurat er optimalt når det gjelder å oppnå kvinnelige orgasme.

Frankrike topper altså listen over kvinner som faker orgasme mest med 31 prosent, etterfulgt av USA på annen plass med 29 prosent, og deretter italienere og briter med 25 prosent. Siden sex er ment å være behagelige for alle involverte parter, bør ikke orgasme alltid være i fokus når man har sex. Likevel kan det definitivt være frustrerende å ikke oppnå det når man har sex. Men Frankrikes kvinner er ikke de eneste som har problemer med å få det til.

Her er oversikten over hvilke kvinner som har mest problemer med å oppnå orgasme ifølge undersøkelsen:

  1. Frankrike (49 prosent)
  2. Canada (46 prosent)
  3. Italia (46 prosent)
  4. USA (44 prosent)
  5. Tyskland (42 prosent)
  6. UK (41 prosent)
  7. Spania (40 prosent)
  8. Nederland (28 prosent)

Kilde: Bustle.com

Norsge nyheter nettdating

Alle nyheter om "datingsider"

Lignende emner:

Dating tips
Dating tips

Datinganalyse
Beste datingsider: medlemskap strukturer, profiler,...

Alle datingsider fra A-Å
Alle datingsider vurderinger

Top