Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Date: 26. April 2016

Fra nettdating til kjønnssykdom

Seksuelt overførbare sykdommer er ikke noe nytt, men på grunn av den økte bruken av datingsider er forekomsten av kjønnssykdommer på vei opp igjen.

Historien er like gammel som menneskeheten! Man er tiltrukket av en annen person man ikke kjenner spesielt godt og lar følelsene ta overhånd. Resultatet er et tilfeldig nummer og muligens en kjønnssykdom hvis man ikke beskytter seg tilstrekkelig.

Og selv om kjønnssykdommer var noe man heller sjelden ble eksponert for tidligere, er det blitt et utbredt problem i dag. Internett gjør folk mer mobile og nettdating er med på å redusere folks hemninger. Spesielt datingapper, som formidler raske erotiske kontakter, gjør at folk stadig møtes for å ha sex. Alt dette er i seg selv ikke et problem, men mange personer lar tydeligvis beskyttelsen ligge igjen hjemme. Kondomer er forøvrig viktig for å beskytte seg mot slike sykdommer! Denne slappe holdningen til beskyttelse har ført til at kjønnssykdommer sprer seg raskt og har  blitt til et verdensomspennende problem.

Den tyske regjeringen sendte nylig ut en advarsel om dette temaet. Ifølge dem ble antallet syfilisinfeksjoner mer enn doblet i perioden 2009-2014! I tillegg ble det registrert flere tusen nye smittetilfeller av HIV og hepatitt B og C i 2014.

Kilde: Bild.de

Norsge nyheter nettdating

Alle nyheter om "datingsider"

Lignende emner:

Dating tips
Dating tips

Datinganalyse
Beste datingsider: medlemskap strukturer, profiler,...

Alle datingsider fra A-Å
Alle datingsider vurderinger

Top