Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Date: 20. October 2016

Par som har denne fargen på soverommet har mer sex

En ny studie har funnet en sammenheng mellom fargen på  soveromsveggen og hvor aktivt sexlivet til et par er.

Fargen på veggene har kanskje aldri bidratt til å øke lysten din tidligere, men det er tydeligvis noen mønstre når det gjelder hvilken maling du bruker på soverommet.

Ifølge en undersøkelse utført av Travelodge, basert på 2000 britiske hjem og soveromsvanene deres, så bør du male veggene blå hvis du er ute etter en god natts søvn og i karamelltoner hvis du ønsker litt action.

Personer som har karamelltoner på veggene har tilsynelatende sex tre ganger i uker, og grunnen til dette er ifølge undersøkelsen at fargen minner dem om konfektlignende ting som får dem i humør.

Videre viser studien at personer med røde vegger på soverommet har minst sex, noe som er interessant siden dette vanligvis er den universale fargen for kjærlighet.

Travelodges interiørarkitekt, Francis Whitley, informerte: «Fargen på rommet påvirker humøret og setter derfor tonen for bomiljøet.»

«Det er derfor viktig å velge en soveromsinnredning som vil hjelpe deg med å slappe av og falle i søvn.»

Personer med blå vegger sov best om natten (opptil åtte timer hver natt) mens personer med lilla, brune eller grå vegger sov dårligst om natten.

Undersøkelsen viste også at bankfolk, eiendomsmeglere og ingeniører har størst sannsynlighet for å male rommene sine i en gulltone, noe som faktisk er en dårlig idé ettersom det antas å fremprovosere engstelser om økonomien.

Kilde: yahoo.com

Norsge nyheter nettdating

Alle nyheter om "datingsider"

Lignende emner:

Dating tips
Dating tips

Datinganalyse
Beste datingsider: medlemskap strukturer, profiler,...

Alle datingsider fra A-Å
Alle datingsider vurderinger

Top