Logo nettdating-eksperten - datingsider anmeldelser

Nettdating-Eksperten.no

Den beste sammenligningen av datingnettsteder i Norge 2024

Date: 30. March 2017

Tinder Online: Datingtjeneste snart også som nettsted

Snart blir det mye enklere å bruke Tinder på arbeidsplassen, for om kort tid trenger du ikke lenger smarttelefonen for å bruke datingtjenesten. Tinder lanserer nemlig Tinder Online som kan brukes på enhver datamaskin – om enn i en mer begrenset utgave.

Snart kan du bruke Tinder på datamaskinen. Brukere trenger dermed ikke lenger en smarttelefon eller et nettbrett for å få tilgang til datingappen, men kan søke etter en potensiell partner på enhver datamaskin.

Navnet på tjenesten vil være Tinder Online. Selskapet annonserer allerede den nye tjenesten på nettstedet sitt, riktignok med kommentaren «Kommer snart». Det kan med andre ta noen dager eller uker før det er mulig å bruke Tinder Online. Det som allerede er kjent, er at man også kan logge seg inn med Facebook-kontoen sin på Tinder Online og at det ikke vil være mulig å bruke funksjonene «Tinder Boost» eller «Super Likes», som begge er betalingstjenester i appen.

Tinder Online vil distrahere folk fra å jobbe

I følge selskapet er det to ting de ønsker å oppnå med Tinder Online: På den ene siden vil den nye tjenesten gi brukere som ikke har en smarttelefon med nok minne eller kapasitet mulighet til å bruke Tinder. På den annen side krever Tinder-appen et stort datavolum på grunn av de mange bildene, og dette er et mindre problem på en datamaskin hvor man som regel betaler en fast pris uansett volum.

Det sagt, så handler det mest sannsynlig om kun én ting – nemlig at Tinder ønsker å nå flere brukere som på sin side igjen vil bruke tjenesten oftere. Og når brukerne nå har muligheten til å raskt åpne Tinder Online uten å måtte ta ut smarttelefonen fra lommen, så er sannsynligheten stor for at selskapet lykkes.

Kilde: maclife.de

Norsge nyheter nettdating

Alle nyheter om "datingsider"

Lignende emner:

Dating tips
Dating tips

Datinganalyse
Beste datingsider: medlemskap strukturer, profiler,...

Alle datingsider fra A-Å
Alle datingsider vurderinger

Top